Τρίτη, 16 Απριλίου 2024, 8:25

ABC Success LAB: Πραγματοποίησε μαθήματα πρώτων βοηθειών για προσωπικό και γονείς

Για ακόμη μία φορά το Εκπαιδευτήριο ABC Success LAB, πρωτοπορεί δείχνοντας το κοινωνικό του προφίλ απέναντι σε εκπαιδευτικούς και τους γονείς των μαθητών.
Σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Πρέβεζας, το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, στους χώρους του εκπαιδευτηρίου.

 

Στα σεμινάρια συμμετείχαν οι ιδιοκτήτες Δέσποινα Παπαγεωργίου και Στέφανος Νέσσερης, το εκπαιδευτικό προσωπικό και δεκάδες γονείς των μαθητών που φοιτούν στο ABC Success LAB.

 

Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 , ενώ τόσο το εκπαιδευτικό προσωπικό όσο και οι γονείς των μαθητών έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, κάνοντας πολλές ερωτήσεις στους εκπαιδευτές του ΕΚΑΒ Πρέβεζας. Το ABC Success LAB με ανακοίνωσή του ευχαριστεί όλους τους συμμετέχοντες και εκφράζει θερμές ευχαριστίες στο ΕΚΑΒ Πρέβεζας και συγκεκριμένα στην κυρία Lamprini Giwrga και στους κυρίους Μιχάλης Γεωργαντζης, Dimitris Kittas, Anastasios Siafis, Giannis Ems για τις συμβουλές και την γνώση που μας μετέφεραν.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ανεμοστρόβιλος στην θαλάσσια περιοχή του Παντοκράτορα (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Αναμένεται κοινό ανακοινωθέν 9 προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας ανακοινώνει την προσωρινή αναστολή λειτουργίας του Παιδικού-Εφηβικού της Τμήματος

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Πρέβεζας “Γυμνασιάρχης Χρήστος Κοντός” ανακοινώνει ότι αναστέλλεται […]