Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 17:17

Aπεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο για την τραγωδία στα Τέμπη – “Οι ζωές όλων μας μετράνε και οι φωνές δεν πρέπει να σωπάσουν”

Σχετικά μικρή ήταν η συμμετοχή των εκπροσώπων των συλλόγων των σωματείων και των φορέων στη συγκέντρωση που είχε προκηρυχθεί από το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας ως αντίδραση για την τραγωδία στα Τέμπη.

Οι ζωές όλων μας μετράνε και οι φωνές δεν πρέπει να σωπάσουν, οι τουλάχιστον 57 νεκροί και οι 4 τραυματίες, που δίνουν μάχη στη ΜΕΘ να κρατηθούν στη ζωή, δεν αφήνουν την οργή να κοπάσει ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας κ. Δημόπουλος και τόνισε ότι απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι νεκροί θύματα και αυτοί της ανείπωτης τραγωδίας, με το θάνατό τους όχι μόνο αποκαλύπτουν όλα όσα επιμελώς κάποιοι απέκρυπταν διαχρονικά, δηλαδή τις ευθύνες των Κυβερνήσεων και τη συστηματική υπονόμευση των σιδηροδρομικών υποδομών, αλλά φέρνουν στο φως και το μακάβριο άθροισμα του μακρύ καταλόγου των νεκρών εργαζομένων που απώλεσαν τη ζωή τους σε εργατικά δυστυχήματα τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας όπως έγινε και πριν λίγο στην Πρέβεζα.

Κοινό αίτημα της ελληνικής κοινωνίας που ζητά απαντήσεις είναι να μην ξαναθρηνήσουμε άλλες ανθρώπινες ζωές.

Πηγή: Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Νέα κινητοποίηση από ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και άλλους φορείς για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Συγκέντρωση στο παλιό ΚΤΕΛ και πορεία στην πόλη

Επόμενο Άρθρο

Συνάντηση του Δημάρχου Πρέβεζας με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στον Πειραιά με αποτελέσματα για το αλιευτικό καταφύγιο Πρέβεζας, τις μελέτες για το εμπορικό λιμάνι και την επιχορήγηση για επισκευές

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...