Το σχέδιο του Σπύρου Ριζόπουλου για να αξιοποιηθεί το “στολίδι” της λίμνης Ζαραβίνας

Ημερομηνία:

Στη λίμνη της Ζαραβίνας βρέθηκε ο Σπύρος Ριζόπουλος και υποψήφιοι Περιφερειακοί Σύμβουλοι της ανεξάρτητης Περιφερειακής Παράταξης  Ορίζοντες  Ηπείρου, στα πλαίσια του οδοιπορικού που πραγματοποίησαν στα χωριά του Πωγωνίου.

Η ομάδα με επικεφαλής τον Σπύρο Ριζόπουλο ενημερώθηκε από τον κύριο Τάσο Γιούνη αντιδήμαρχο Πωγωνίου, για θέματα που αφορούν τη λίμνη, όπως οι περιβαλλοντικοί περιορισμοί που ισχύουν, οι μελέτες που έχουν γίνει και το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ευρύτερου χώρου.

Θέση των Οριζόντων Ηπείρου για τη λίμνη της Ζαραβίνας είναι αρχικά να γίνει ένα ξεκαθάρισμα όσον αφορά τους περιορισμούς ούτως ώστε να υπάρξει ξεκάθαρη εικόνα τι μπορεί να γίνει στα πλαίσια αξιοποίησης.

Όπως ανέφερε ο κύριος Ριζόπουλος μετά τα Προεδρικά Διατάγματα για τη λίμνη Παμβώτιδα, τις εκβολές του Καλαμά και τον Αμβρακικό Κόλπο ήρθε η ώρα να μπει στο κάδρο και η λίμνη της Ζαραβίνας.

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έκλεισε λέγοντας πως στόχος είναι το «στολίδι» να μην μείνει αναξιοποίητο και να γίνουν συντεταγμένες κινήσεις μέσα σε νομικά και περιβαλλοντικά πλαίσια που αφενός θα προστατεύουν τη λίμνη και το φυσικό περιβάλλον και αφετέρου θα δώσουν τη δυνατότητα αξιοποίησης και ανάπτυξης.

Τον κύριο Ριζόπουλο συνόδευαν οι υποψήφιοι της Π.Ε. Ιωαννίνων Σπύρος Υφαντής, Μάγδα Χαϊδου, Έλενα Σταύρου και Σπύρος Αθανασίου.

https://youtu.be/GZ6VzsNqZ1Q

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Συνεχίζει με την εμπιστοσύνη Καχριμάνη ο Αναστάσιος Δράκος – Παραμένει στο «τιμόνι» του Εμπορίου και της Απασχόλησης έως το 2027

Η ανακοίνωση του νέου διοικητικού σχήματος της Περιφέρειας Ηπείρου...

Πρέβεζα: Αθλητικές υποδομές σε απαράδεκτη κατάσταση – Μια πόλη που «ξεχνά» τους αθλητές της

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις που ανήκουν στην αρμοδιότητα του Δήμου...

Ανάπτυξη Τώρα: Κυανή Ακτή: Ώρα για μια νέα συμφωνία με την πόλη – Από τον διχασμό στη συνεννόηση

Μια δημόσια πρωτοβουλία για το μέλλον του σημαντικότερου δημόσιου...