Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 19:52

Εκπληκτικός ο Μιχάλης Τσεντσερής στην παγωμένη Αυστρία – Έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό

Τέλος καλό όλα καλά στο πρωτάθλημα ice swimming που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στην Αυστρία με την συμμετοχή του Πρεβεζάνου ψυχολόγου Μιχάλη Τσεντσερή, ο οποίος κατέφερε και ολοκλήρωσε με επιτυχία τα 50, 100 και 200 μέτρα ελεύθερο, 100 και 200 μέτρα ύπτιο.

Στον αγώνα συμμετείχαν συνολικά 36 τολμηροί και τολμηρές κολυμβητές.τριες από Αυστρία, Γαλλία,Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία μερικοί εκ των οποίων επαγγελματίες.

Ο Μιχάλης Τσεντσερής αγωνίστηκε απέναντι σε Πρωταθλητές του συγκεκριμένου αγωνίσματος τους οποίους τους κοίταξε στα μάτια πετυχαίνοντας μάλιστα και πολύ καλούς χρόνους.

Με βάση τις πολύ καλές επιδόσεις και την βαθμολογία από την IISA, ο Μιχάλης Τσεντσερής είναι πολύ πιθανόν να μπορεί να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό πρώταθλημα του 2024 όπως του είπε ο Ιρλανδός διαιτητής των αγώνων και προπονητής ice swimming.

Ο ίδιος ο Μιχάλης Τσεντσερής με μήνυμά του μετά το τέλος των αγώνων έστειλε τα δικά του ευχαριστώ σε ανθρώπους που τον βοήθησαν.

Πιο συγκεκριμένα με μήνυμά του στο προσωπικό προφίλ στο Facebook έγραψε:

”Eνα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου για όλα,τον φίλο Άγγελο Παππά τον προπονητή μου Νίκο Κούτρα. Μπορεί να είχε 5 βαθμούς αλλά ο Βοϊδομάτης είναι ένα χαλαρό ζεσταμα όταν πραγματικά παγώνουν τα πνευμόνια σου και δεν μπορείς να κολυμπήσεις . Ψυχοσάββατο κολύμπησα αφιερωμένη η προσπάθεια λοιπον στις ψυχές των θανόντων όλων των ανθρώπων που σωματικά δεν είναι κοντά μας.Τα καλύτερα έρχονται θεού θέλοντος έχοντας σωματική και ψυχική υγεία”.

Προηγούμενο Άρθρο

Το ασημένιο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατέκτησε ο Αντρέα Μίτα (video)

Επόμενο Άρθρο

Στην τελική ευθεία το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας- Η σειρά των γκρουπ στη μεγάλη με Άρματα παρέλαση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...