Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 22:11

ΠΑΣΟΚ: Ανάβουν τις μηχανές τους οι υποψήφιοι των εθνικών εκλογών

Μπορεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης να μην έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του για την ημερομηνία διεξαγωγής των Εθνικών Εκλογών με τις ημερομηνίες να είναι πολλές, ωστόσο οι κομματικοί μηχανισμοί έχουν ήδη επιλέξει στην πλειοψηφία τους, τους υποψήφιους βουλευτές που θα διεκδικήσουν τις εδρές στους νομούς.

Στον διεδρικό νομό Πρέβεζας, που παραμένει μετά και την τελευταία απογραφή του 2021, το ΠΑΣΟΚ εμφανίζεται πιο έτοιμο από κάθε άλλο κόμμα, ακόμη και τη Ν.Δ, αφού και τους 4 υποψήφιους έχει επιλέξει, αλλά και το ”πράσινο” φως τους έχει δώσει να ξεκινήσουν έστω και άτυπα τον προεκλογικό τους αγώνα.

Πιο συγκεκριμένα όλοι όσοι θα βρίσκονται στα ψηφοδέλτια του κόμματος έλαβαν από το γραφείο του υπεύθυνου εκλογικού αγώνα Βαγγέλη Αργύρη email με το οποίο δίνονται οδηγίες προς υποψηφίους.

 

Στο νομό Πρέβεζας για το ΠΑΣΟΚ το συγκεκριμένο email έλαβαν οι:  Στέλλα Βαρτελάτου, Γιώργος Δημητρίου, Παύλος Φραγκούλης και Μαρία Χήτα. (σειρά εμφάνισης ψηφοδελτίου)

Το onprevezanews.gr επικοινώνησε και με τους 4 υποψήφιους βουλευτές πλέον και επιβεβαίωσε την αποστολή του email από τον Βαγγέλη Αργύρη.

Έτσι και οι 4 μπορούν να ξεκινήσουν τον προεκλογικό τους αγώνα άτυπα μέχρι την επίσημη ανακοίνωσή τους, να κάνουν συναντήσεις και περιοδείες στην περιφέρεια του νομού Πρέβεζας.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Με πολλες εμπειρίες επιστρέφουν οι νεάνιδες της Νικόπολης από την Πάτρα (video-pics)

Επόμενο Άρθρο

Οι απαντήσεις του Φώτη Ζέρβα στα σχόλια των social (video)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...