Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 11:12

Φώτης Ζέρβας: ”Το σημαντικό έργο στη ΔΕΥΑ Πρέβεζας συνεχίζεται” (video)

Με αφορμή την υποβολή πρότασης μελέτης για το έργο ”Αναβάθμιση ΕΕΛ Πρέβεζας” συνολικού προϋπολογισμού που θα αγγίξει τα 7,5 εκατομμύρια ευρώ με το Φ.Π.Α με άμεση χρηματοδότηση, ο πρόεδρος της επιχείρησεις Φώτης Ζέρβας μίλησε στην κάμερα του On TV, για όλα τα έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί να γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα, έργα που θα φτάσουν και ίσως ξεπεράσουν ακόμη και τα 17 εκατομμύρια.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας αναφέρομενος για τα έργα αναγνώρισε τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν κατ’ όλη την διάρκεια των τελευταίων 3 ετών και παρ’ολα τα προβλήματα η επιχείρηση κατάφερε να κρατηθεί όρθια.

Ο Φώτης Ζέρβας μίλησε για την σημαντική συμβολή του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου ο οποίος ”έτρεξε” ότι έργα είχε ετοιμάσει η ΔΕΥΑ Πρέβεζας, ενώ αναφέρθηκε και στην πολύτιμη βοήθεια και του κυβερνητικού βουλευτή Στέργιου Γιαννάκη, ο οποίος όπου χρειάστηκε επενέβη στα αρμόδια υπουργεία.

”Υπήρχαν πολλές κακοδιαχειρίσεις για πολλά χρόνια και εμείς έπρεπε σε τρια χρόνια να κάνουμε τις απαραίτητες διορθώσεις, ενώ παράλληλα να κάνουμε και την καθημερινή εργασία όπου χρειάστηκε. Είμασταν δίπλα στους πολίτες από το πρωΐ μέχρι το βράδυ και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα έλλειψης προσωπικού, κάτι που το αντιμετωπίζουν όλες οι ΔΕΥΑ της Ελλάδας” είπε ο κ. Ζέρβας και συνέχισε:”Για ακόμη μία φορά πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζόμενους, οι οποίοι έδειξαν ότι μπορούν να κάνουν πολλά πράγματα με τα όποια προβλήματα”.

Για τον τουρισμό…

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας μίλησε ακόμη και για τον τουρισμό, για την ανάπτυξη που υπάρχει τα τελευταία χρόνια με επενδυτές να δημιουργούν νέες τουριστικές μονάδες στην Πρέβεζα.

”Πρέπει να είμαστε δίπλα σε όλους. Δίπλα σε όλες τις επιχειρήσεις και γενικά δίπλα σε κάθε έναν που μας χρειάζεται. Θα δώσουμε αγώνα προκειμένου να μπούν όλα σε μία σειρά. Εύχομαι αυτό να ολοκληρωθεί σύντομα” κατέληξε.

Δείτε τι δήλωσε:

Προηγούμενο Άρθρο

Η Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού κόβει την Βασιλόπιτα και βραβεύει αριστούχους μαθητές

Επόμενο Άρθρο

Νίκος Ζαχαριάς- Δήμαρχος Πάργας: Προχωράμε μαζί για την επόμενη μέρα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...