Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 14:46

Θερμή χειραψία Νίκου Ανδρουλάκη και Γιώργου Δημητρίου στην Αθήνα

Από ότι φαίνεται οι εθνικές εκλογές πλησιάζουν ολοένα και πιο κοντά με τους αρχηγούς τον κομμάτων να πραγματοποιούν πλέον ανοικτές ομιλίες, τόσο με στελέχη όσο και με πολίτες.

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης το απόγευμα της Πέμπτης μίλησε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, σε μία κατάμεστη αίθουσα, δίνοντας το μήνυμα πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει μεγάλη αύξηση ποσοστού και θα είναι ένα από τα κόμματα που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης αναφέρθηκε στα θέματα της υγείας, οικονομίας, της ενέργειας, ακόμη και στο καλάθι της νοικοκυράς.

”Ο πληθωρισμός καλπάζει. Οι κυβερνητικές επιλογές αποδεικνύονται ατελέσφορες και ανεπαρκείς. Η αγοραστική δύναμη των νοικοκυριών μειώνεται συνεχώς. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ο πρωτογενής τομέας αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες, υπονομεύοντας τις προοπτικές ανάπτυξης της χώρας. Οι υποσχέσεις της ΝΔ για «ευημερία», θρυμματίζονται μπροστά στη σκληρή πραγματικότητα, την ανασφάλεια και τα αδιέξοδα που δημιουργούνται για μεγάλα και κυρίως τα πιο ευάλωτα, τμήματα της κοινωνίας μας”. είπε ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

Στο ξενοδοχείο βρέθηκε και ο υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες Γιώργος Δημητρίου, ο οποίος είχε συνάντηση με τον γραμματέα του κόμματος Ανδρέα Σπυρόπουλο, ενώ αμέσως μετά την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη ο Γιώργος Δημητρίου είχε θερμή χειραψία μαζί του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Νίκος Ανδρουλάκης φέρετε να είπε στον Γιώργο Δημητρίου, πως το ΠΑΣΟΚ θα έχει αύξηση του ποσοστού του στις Εθνικές εκλογές. ενώ του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Τέλος σύμφωνα με το ρεπορτάζ του onprevezanews.gr, τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αναμένεται να ανακοινωθούν 10-11 Δεκεμβρίου.

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόταση Παύλου Σαραμπασίνα για δημιουργία Δημοτικού Κτηνιατρείου (video)

Επόμενο Άρθρο

Σύλληψη για υπόθεση απάτης με υπολογιστή στα Ιωάννινα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...