Η ΡΟΖ Κινητή Μονάδα Μαστογραφίας ολοκλήρωσε Δωρεάν Μαστογραφίες στους Δήμους Πρέβεζας – Πάργας – Ηγουμενίτσας – Σουλίου. Πάνω από 300 γυναίκες η συμμετοχή

Ημερομηνία:

Η μονάδα μαστογράφου της Ε.Α.Ε πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το «Πρόγραμμα ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού» με χορηγό την εταιρεία ‘ESTEE LAUDER’ και σε συνεργασία με το Παράρτημα Καναλάκι-Παργα της Ε.Α.Ε και τους Δήμους Πρέβεζας, Πάργας, Ηγουμενίτσας και Σουλίου.

Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να περιγράψει τα ζεστά συναισθήματα των γυναικών που κατέκλυσαν τις αίθουσες και αγκάλιασαν με τόση αγάπη και ενθουσιασμό αυτή την υπέροχη εκδήλωση προς τιμή τους.

Το ευχαριστώ είναι πολύ μικρό για να φανερώσει όλη την αγάπη και την φροντίδα με τις οποίες και μόνο στήθηκε η εκδήλωση αυτή, χωρίς καμία προσδοκία και ανταλλαγή. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνεργάστηκαν μαζί μας και βοήθησαν για την αποπεράτωση της σημαντικής αυτής λειτουργίας. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα: Δήμαρχο Πρέβεζας Νικόλαο Γεωργάκο, Πρόεδρο Δ.Σ Λεωνίδα Αργυρό, γραφείο Πρόνοιας Πρέβεζας, Δήμαρχο Πάργας Νικόλαο Ζαχαρία, Κέντρο κοινότητας Πάργα Παπαζήση Βιβή, Σύμβουλο δημάρχου Θεόδωρος Δημόπουλος, Δήμαρχο Ηγουμενίτσας Ιωάννη Λώλο, Αντιδήμαρχο Ηγουμενίτσας Βασιλική Τσώτου, ΚΕΠ Υγείας Νικολέτα Λάμπρου και Σταυρούλα Κωνσταντίνου, Δήμαρχο Σουλίου Ιωάννη Καραγιάννη, Αντιδήμαρχο Σουλίου Γεώργιο Ντάγκα, Κέντρο κοινότητας Σουλίου Βασιλική Ντάφλου. Υπεύθυνη για τον μαστογράφο της Ε.Α.Ε Σταθάκη Ανθή, τις τεχνολόγους της κινητής μονάδας καθώς και τα Μ.Μ.Ε. Τον πρόεδρο Ε.Α.Ε Ευάγγελο Φιλόπουλο και τον πρόεδρο του παραρτήματος Καναλάκι[1]Πάργα Θωμά Κασκάνη.

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν. Ευχαριστούμε όλες και όλους για την στήριξη της προσπάθειας που κατορθώνει και ανθίζει σε μια περίοδο κρίσης, φανερώνοντας πως η συστράτευση όλων μας αναδεικνύει τον εθελοντισμό, τον πολιτισμό και την αγάπη στον συνάνθρωπο.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Δύο καλλιτεχνικές διαδρομές συναντιούνται στην Πρέβεζα – Έκθεση ζωγραφικής των Κώστα Καλέντζη και Δέσποινας Μωυσίδου

Μια ξεχωριστή εικαστική συνάντηση φιλοξενείται στην Πρέβεζα από τις...

Επίσκεψη στο Γηροκομείο Πρέβεζας από τη Γραμματεία Εθελοντισμού της Νέας Δημοκρατίας Πρέβεζας

Με επίκεντρο την κοινωνική προσφορά και τη στήριξη των...

Ελάτε να παίξουμε σκάκι! -17ες θερινές σκακιστικές εκδηλώσεις!

Συνεχίζοντας την παράδοση, το ΔΣ της Σκακιστικής Ένωσης ΝΙΚΟΠΟΛΗ...

Δρ. Κοσμάς Κοψάρης: Η έννοια της επιστροφής στο κινηματογραφικό σύμπαν του Μπάμπη Τσόκα

Η κινηματογραφική διαδρομή του Μπάμπη Τσόκα διέπεται από μια...