Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 11:43

‘’Διαστημικές’’ γυναίκες – Δεν υπάρχει αντίπαλος για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας (βίντεο)

Για ακόμη μία αγωνιστική τα κορίτσια του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, απέδειξαν ότι δεν υπάρχει αντίπαλος στο πρωτάθλημα της Α2 γυναικών στο βόλεϊ, αφού κέρδισαν και τον Φιλαθλητικό Λαρισαϊκό με 3-0 στα σετ (25-21,25-11,25-15).

Τα κορίτσια της Πρέβεζας συνεχίζουν να είναι αήττητες στο πρωτάθλημα έπειτα από 11 αγωνιστικές και έχουν ήδη εξασφαλίσει το εισιτήριο για το πρωτάθλημα των έξι καλύτερων ομάδων στον Βόρειο Όμιλο της Α2 κατηγορίας, με στόχο την άνοδο στη Pre League.

Μπορεί στο πρώτο σετ ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας να επικράτησε δύσκολα απέναντι στις φιλοξενούμενες (25-21), το δεύτερο σετ ήταν περίπατος (25-11), χωρίς να αφήσουν περιθώρια αμφισβήτησης.

Στο τρίτο σετ η ομάδα της Λάρισας ξεκίνησε δυνατά με σκοπό να επιστρέψει στο ματς, μάλιστα προηγήθηκε με 1-6 στην έναρξή του, όμως τα κορίτσια της Πρέβεζας επέστρεψαν και κατάφεραν να το κερδίσουν και μαζί και τη νίκη, κάνοντας το 11 στα 11.

Διαιτητές: Αποστόλου, ΤΖελέτας

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας: Κούκα, Σιούλα, Μαρτίνα, Κοσμίδου, Guilbert, Θεοδωράκη, Ηλιάδη, Αγόρου, Σάμπου, Ζιώγου, Πατακιάρα, Μέλου, Parshyna.

Φιλαθλητικός Λαρισαϊκός (Πέτρος Πνάκας): Νταφοπούλου, Μπαζιάνα, Κατσαρά, Ευθυμιοπούλου, Τιρτιράκη, Μπέη, Πετρουγάκη, Παραφέστα, Κουτρουμπή, Ζιώγα, Καρακίτσιου.

Δείτε τον αγώνα όπως μεταδόθηκε από το ΔΑΚ Πρέβεζας από το onprevezanews TV

 


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα ΠΑΣ Πρέβεζα-Οδυσσέας Νυδριού

Επόμενο Άρθρο

Τι κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός στο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας – Φιλαθλητικός Λαρισαϊκος 3-0 (φωτογραφίες)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...