Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 19:05

Νίκος Τζίμας: “Έδωσα τα πάντα έξι χρόνια ως πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πρέβεζας – Έκλεισε ο κύκλος μου”

Στις 24 Οκτωβρίου 2021 διεξάγονται οι εκλογές για την ανάδειξη πρόεδρων των ΝΟΔΕ και προέδρων στις ΔΗμΤΟ όλης της χώρας.
Στην Πρέβεζα σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr υποψήφιος για την θέση του προέδρου δεν θα είναι εκ νέου ο νυν πρόεδρος Νίκος Τζίμας, ο οποίος δήλωσε ότι “έκλεισε ο κύκλος μου ως πρόεδρος…έδωσα τα πάντα από την θέση του προέδρου”.
Ο Νίκος Τζίμας ανέλαβε τα ηνία του κόμματος τον Ιανουάριο του 2016 και από τότε μέχρι σήμερα μόνο επιτυχίες μπορούν να πουν οι ψηφοφόροι και μέλη του κόμματος ότι έχει κάνει…αφού επί θητείας του είναι ο ως πρόεδρος εξελέγησαν κυβέρνηση Ν.Δ, Περιφερειάρχης και Δήμαρχος υποστηριζόμενοι από την Νέα Δημοκρατία.
Eκτός αυτού μην ξεχνάμε ότι ως πρόεδρος ο Νίκος Τζίμας ήταν εκείνος όπου μαζί με τα μέλη της ΝΟΔΕ αποφάσισαν να μεταφερθούν τα γραφεία του κόμματος από το λιμάνι της πόλης στην Λ. Ειρήνης, αλλάζοντας σημαντικά την εικόνα του “στρατηγείου” του κόμματος.
Επίσης επί θητείας Νίκου Τζίμα διοργανώνονταν μεγάλες συγκεντρώσεις μελών και φίλων του κόμματος, ενώ στην Πρέβεζα έχουν έρθει πολλοί υπουργοί και στελέχη της Ν.Δ.
Όπως δήλωσε ο ίδιος στο onprevezanews.gr “Δεν μπορώ να συνεχίσω… Έχω προσφέρει τα μέγιστα τόσα χρόνια, πλέον μπορεί να αναλάβει κάποιος που θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια”.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου αναμένεται να καταθέσει ο σημερινός πρόεδρος της ΔΗμΤΟ Σωτήρης Πάτσης.
Προηγούμενο Άρθρο

Φιλικό παιχνίδι ΠΑΣ Πρέβεζα – Πανλευκάδιος την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου

Επόμενο Άρθρο

Η Ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Πρέβεζας τάσσεται υπέρ του εμβολιασμού αλλά κατά της υποχρεωτικότητας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...