Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 16:50

Λαμπερός γάμος στο Θεσπρωτικό – Κουμπάρος ο γνωστός ορθοδοντικός Αναστάσιος Δράκος

Ένας λαμπερός γάμος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή το απόγευμα στον Ιερό Ναό Γενεσίου Θεοτόκου στο Θεσπρωτικό Πρέβεζας, με τον γνωστό ορθοδοντικό Αναστάσιο Δράκο να είναι ο κουμπάρος.
Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ειρήνη Καλαμπόκη και ο Βαγγέλης Λιόντος, παρουσία λίγων συγγενών και φίλων, αφού ο περιορισμός στον αριθμό των καλεσμένων λόγω της Πανδημίας, έκανε το ζευγάρι να μην μπορέσει να καλέσει όσους επιθυμούσε.Παρόλα αυτά τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αλλά και τα ήθη και έθιμα της περιοχής, το ζευγάρι έλαμπε από χαρά και ευτυχία, αφού η αγάπη τους επισφραγίστηκε ενώπιον Θεού και ανθρώπων και οι ματιές ανάμεσά τους να μην σταματούν ούτε λεπτό. Ο γαμπρός φορώντας ένα μπλε κοστούμι περίμενε με ανυπομονησία την νύφη η οποία δεν άργησε σχεδόν καθόλου.
Η νύφη φορούσε ένα ολόλευκο νυφικό με μακρύ πέπλο, με την ίδια να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.
Στο πλευρό του ζευγαριού οι γονείς και τα αδέλφια τους, οι οποίοι δεν σταμάτησαν λεπτό να μην δείχνουν την αγάπη τους, προς τους δύο νέους.Αμέσως μετά ακολούθησε μικρή δεξίωση με ελάχιστους καλεσμένους.
Το onprevezanews.gr εύχεται στους νεόνυμφους να είναι ευτυχισμένοι και αγαπημένοι για μια ζωή.
Η δημοσίευση των φωτογραφιών γίνεται με την σύμφωνη γνώμη του ζευγαριού.
Προηγούμενο Άρθρο

Δεύτερος πυλώνας του αναπτυξιακού μοντέλου: Συναντήσεις Ριζόπουλο με υπουργό Τουρισμό, Θεοχάρη και υφυπουργό περιβάλλοντος και βουλευτή Ιωαννίνων, Γιώργο Αμυρά.

Επόμενο Άρθρο

Το «Μνημείο Ζαλόγγου» χαρακτηρίστηκε Μνημείο Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...