Η Πρέβεζα στο Σύνταγμα: Το βραβευμένο μέλι Κωσταντίνη στην «Ελλάδα των Γεύσεων»

Ημερομηνία:

spot_img

Η αυθεντική γεύση της Πρέβεζας ταξιδεύει στην καρδιά της Αθήνας!

Από τις 25 έως τις 29 Σεπτεμβρίου 2026, η πλατεία Συντάγματος μετατρέπεται σε ένα μεγάλο σημείο συνάντησης της ελληνικής παραγωγής, φιλοξενώντας την έκθεση «Η Ελλάδα των Γεύσεων», όπου 60 παραγωγοί από κάθε γωνιά της χώρας παρουσιάζουν προϊόντα με ποιότητα, παράδοση και ξεχωριστή γεύση.

Ανάμεσα στους εκθέτες βρίσκεται και η Μελισσοκομία Κωσταντίνη από την Πρέβεζα, με τον Σταύρο Κωσταντίνη να δίνει δυναμικό «παρών» εκπροσωπώντας την περιοχή μας και αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά προϊόντα της πρεβεζάνικης μελισσοκομίας.

Στο περίπτερο της Κωσταντίνη οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να προμηθευτούν το βραβευμένο μέλι, αλλά και μια σειρά από προϊόντα της κυψέλης, που συνδυάζουν την παράδοση με τη φυσική διατροφή και την υψηλή ποιότητα.

Οι επιλογές περιλαμβάνουν γύρη, πρόπολη, βασιλικό πολτό, κεραλοιφές και αρωματικά προϊόντα με κερί, ενώ ξεχωριστή θέση έχει το Energy Mix, ένας ιδιαίτερος συνδυασμός που περιέχει μέλι, γύρη, πρόπολη και βασιλικό πολτό.

Η παρουσία της Μελισσοκομίας Κωσταντίνη στην καρδιά της Αθήνας αποτελεί μια ακόμη σημαντική ευκαιρία να γίνει γνωστή η Πρέβεζα και η παραγωγή της σε ένα ευρύτερο κοινό, μέσα από προϊόντα που κουβαλούν τη φύση, την παράδοση και το μεράκι του τόπου.

Η «Ελλάδα των Γεύσεων» φιλοξενεί παράλληλα ελαιόλαδα, τυροκομικά, παραδοσιακά γλυκά, παξιμάδια, βότανα, όσπρια, ελιές, φυσικά καλλυντικά και πολλές ακόμη ελληνικές γεύσεις, ενώ καθημερινά πραγματοποιούνται ζωντανές μαγειρικές παρουσιάσεις από επαγγελματίες σεφ, με το κοινό να έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει δωρεάν τις δημιουργίες τους.

Η Πρέβεζα δίνει το «παρών» στην καρδιά της Αθήνας!

«Η Ελλάδα των Γεύσεων»
Πλατεία Συντάγματος, Αθήνα
25–29 Σεπτεμβρίου 2026
Είσοδος ελεύθερη

Αν βρίσκεστε στην Αθήνα, αξίζει να επισκεφθείτε το περίπτερο της Μελισσοκομίας Κωσταντίνη και να γνωρίσετε από κοντά τις γεύσεις της Πρέβεζας!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (27 Σεπτεμβρίου – 3 Οκτωβρίου 2026)

ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΚΛΗΤΟΙ του π. Δημητρίου Μπόκου Η κλήση των...

CiNE ΚΟΚΚΙΝΙΑ: προβολή της ταινίας «Απαγορευμένα παιχνίδια»

Με αφορμή τον πρόσφατο εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ειρήνης...

Συλλυπητήριο μήνυμα της ΕΛΜΕ Πρέβεζας για την απώλεια του συναδέλφου Κωνσταντίνου Ντούσκα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ Πρέβεζας εκφράζει τη βαθιά...

ΟΜΙΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ UNESCO ΠΡΕΒΕΖΑΣ-23 χρόνια αγώνων, δεν αφήνουν περιθώριο για βολικές αφετηρίες

Μετά από περισσότερα από είκοσι τρία χρόνια επίμονης, δύσκολης...