Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 4:46

Ευχαριστήριο του Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας

Το Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας, εφαρμόζοντας  με συνέπεια το πλάνο των στρατηγικών του επιλογών στους τομείς της επικοινωνίας και των συνεργειών-συνεργασιών του με τους εκπαιδευτικούς και κοινωνικούς φορείς της αγοράς εργασίας, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ευχαριστήσει, δημόσια, όλους τους συνεργάτες του που στηρίζουν και συνδράμουν στην εκτέλεση της αποστολής του, με έμφαση στο πεδίο της βελτίωσης και της αποτελεσματικότητας της Ε.Ε.Κ.

Ειδικότερα σήμερα, που οι παρούσες συνθήκες δεν ευνοούν  την απρόσκοπτη λειτουργία της κατάρτισης –αφού γίνεται «εξ αποστάσεως»- θέλουμε να ευχαριστήσουμε, ιδιαίτερα, τους Δ/ντές των Δ.ΙΕΚ Λευκάδας & Άρτας, κ.κ. Κουσουράκο Ιωάννη και Τάτση Δημήτριο, που με το κύρος και την αποφασιστικότητα που τους διακρίνει, ¨στάθηκαν¨ αρωγοί στην προσπάθεια οργάνωσης του εκπαιδευτικού μας πλαισίου για το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2020Β.

Οι παραπάνω συνεργάτες μας, κατόρθωσαν να  παρακινήσουν επαγγελματίες εκπαιδευτές της τοπικής τους αγοράς εργασίας στο να προσφέρουν τις εκπαιδευτικές τους υπηρεσίες στους σπουδαστές μας, με το να αναλάβουν διδακτικό έργο σε μαθήματα ειδικότητας του Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας.

Τους ευχαριστούμε εγκάρδια!!

Ιωάννης Γ. Αναγνωστάκης

Δ/ντής Δ.ΙΕΚ Πρέβεζας

Προηγούμενο Άρθρο

Συντάξεις Ιανουαρίου 2021: Οι ημερομηνίες πληρωμής των δικαιούχων για κάθε Ταμείο

Επόμενο Άρθρο

Eπίδομα θέρμανσης: Δαπάνες και για φυσικό αέριο, πέλετ και καυσόξυλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...