Επικίνδυνη λακκούβα στην Πρέβεζα: Δίκυκλο υπέστη σοβαρές ζημιές – Οριακά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα

Ημερομηνία:

Ένα ακόμη περιστατικό που αναδεικνύει την επικινδυνότητα του οδικού δικτύου σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην Πρέβεζα, προκαλώντας ανησυχία σε οδηγούς και κατοίκους της περιοχής.

Λίγο μετά τις 18:30, 40χρονος οδηγός δικύκλου κινούνταν στον κόμβο έξω από το κατάστημα Κουτσοχρήστος, όταν το όχημά του έπεσε σε βαθιά λακκούβα που βρίσκεται στο οδόστρωμα. Η σύγκρουση ήταν ιδιαίτερα ισχυρή, με αποτέλεσμα να σπάσει η ζάντα του δικύκλου και να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές.

Παρά τη σφοδρότητα του χτυπήματος, ο οδηγός κατάφερε με ψυχραιμία να συγκρατήσει το όχημα και να αποφύγει την πτώση, αποτρέποντας έτσι έναν πιθανό τραυματισμό που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες.

Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από αρκετούς διερχόμενους και κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έσπευσαν να βοηθήσουν και ειδοποίησαν την Τροχαία για την καταγραφή του συμβάντος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το συγκεκριμένο σημείο παρουσιάζει εδώ και καιρό φθορές στο οδόστρωμα, με τη λακκούβα να αποτελεί παγίδα για οδηγούς, ιδιαίτερα κατά τις απογευματινές ώρες όπου η κίνηση είναι αυξημένη.

Το περιστατικό το είδε και ο αντιδήμαρχος Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας, ο οποίος βρίσκονταν στην περιοχή. Αμέσως κάλεσε συνεργείο του δήμου το οποίο έκλεισε την λακούβα.

Το συμβάν επαναφέρει στο προσκήνιο το ζήτημα της συντήρησης των δρόμων στην περιοχή, με τους πολίτες να ζητούν άμεσες παρεμβάσεις από τις αρμόδιες αρχές, πριν σημειωθεί κάποιο σοβαρό ατύχημα.

Η έγκαιρη αντίδραση του οδηγού αυτή τη φορά απέτρεψε τα χειρότερα. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: πόσο ασφαλείς είναι τελικά οι δρόμοι της πόλης;

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημερώνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιώργος Νίτσας – Νέος Κώδικας Αυτοδιοίκησης: Πολιτικός Έλεγχος ή Ισχυρή Δημοκρατία στους Δήμους;

Ζητήσαμε ως παράταξη να πραγματοποιηθεί ειδική θεματική συνεδρίαση του...

Παράταση Αιτήσεων για την Α’ Γυμνασίου στο Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας έως 2 Ιουνίου 2026

Το Μουσικό Σχολείο Πρέβεζας ενημερώνει γονείς και μαθητές ότι...

ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – «Αυτοδιοικητικός ΕΝΦΙΑ» – Νέο χαράτσι στην ακίνητη περιουσία

Η Ένωση Ιδιοκτητών Ακινήτων Νομού Πρέβεζας εκφράζει την έντονη...