Εθνική Ελλάδας στο βάδην: 7η η Μελίνα Λουκά με ατομικό ρεκόρ στο Βαλκανικό της Σμύρνης

Ημερομηνία:

Η Εθνική μας ομάδα βάδην έδωσε δυναμικό «παρών» στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 14 Μαρτίου στη Σμύρνη. Στα 10 χλμ. βάδην Γυναικών Κ20, η Παρασκευή – Μελίνα Λουκά ξεχώρισε με την εντυπωσιακή της εμφάνιση, κατακτώντας την 7η θέση ατομικά με νέο ατομικό ρεκόρ, τερματίζοντας σε 52:53.

Η εμφάνιση της Λουκά ήταν καθοριστική και για την ελληνική ομάδα, η οποία ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου στην ομαδική κατάταξη, αποδεικνύοντας τη σταθερότητα και την ποιότητα των αθλητριών μας στις διεθνείς διοργανώσεις.

Η Παρασκευή – Μελίνα Λουκά συνεχίζει να γράφει δυνατά κεφάλαια στην κατηγορία Κ20, με την ατομική βελτίωση και τη συνεισφορά της στην ομάδα να δίνουν ελπίδες για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στη συνέχεια.

ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ
Οι δημοσιογράφοι του onprevezanews.gr σας ενημέρωνουν 24ωρες το 24ωρο για όλες τις εξελίξεις στην Πρέβεζα, την Ήπειρο, την Ελλάδα και τον Κόσμο. Υπεύθυνος της ομάδας σύνταξης είναι ο δημοσιογράφος Γιάννης Βασιλειάδης.
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img
spot_imgspot_img

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ι. Ν. Αγ. Βασιλείου: Ευλογημένο Επταήμερο (3 Μαϊου – 9 Μαϊου 2026)

ΓΕΡΑ ΣΩΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΛΥΤΕΣ ΨΥΧΕΣ του π. Δημητρίου Μπόκου Ένας άνθρωπος...

ΛΙΜΑΝΑΚΙ – Το στολίδι του Ιονίου, ο απόλυτος προορισμός από το πρωί μέχρι το βράδυ

Στην παραλία του Καναλίου Πρέβεζας, εκεί όπου το απέραντο...

Εκλογές για το Συμβούλιο Νέων στον Δήμο Πρέβεζας – Στις 17 Μαΐου η ψηφοφορία με φυσική και ψηφιακή κάλπη

Στις κάλπες καλούνται να προσέλθουν τα μέλη του Συμβουλίου...