Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2026 - 3:56

Στην ημιτελική φάση του κυπέλλου ο ΠΑΣ Πρέβεζα με επιβλητικό 3-0 στον Λούρο

Την πρόκρισή του στην ημιτελική φάση εξασφάλισε ο ΠΑΣ Πρέβεζα, περνώντας νικηφόρα από το γήπεδο του Λούρου, όπου επικράτησε με 3-0 του τοπικού Θριάμβου.

Η ομάδα της Πρέβεζας χρειάστηκε μόλις ένα ημίχρονο για να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις της. Περισσότεροι από 300 φίλαθλοι βρέθηκαν στις κερκίδες, παρακολουθώντας έναν αγώνα με καλό ρυθμό και ένταση.

Το σκορ άνοιξε στο 12ο λεπτό, όταν ο Γκίνη με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 30ό λεπτό, ένα λάθος στην άμυνα του Λούρου είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη αυτογκόλ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 0-2. Το τελικό 0-3 διαμορφώθηκε στο 39ο λεπτό, με τον Αργύρη να πετυχαίνει ένα εντυπωσιακό τέρμα, κλείνοντας ιδανικά το πρώτο ημίχρονο για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Στο 42ο λεπτό ο Κολοβός είχε δοκάρι για τον ΠΑΣ Πρέβεζα.

Στην επανάληψη, ο προπονητής της Πρέβεζας, Γιώργος Γιάννος, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που είχαν ελάχιστα λεπτά συμμετοχής μέχρι τώρα, διαχειριζόμενος το προβάδισμα της ομάδας του.

Διαιτητές: Φίτσας, Ζιώγας, Στρακαντούνας

Θρίαμβος Λούρου: Κάτσενος, Γεωργίου, Χεμπέγια, Κτενάς (46ο Σούρδης), Δήμας, Αλεξίου, Δάσκαλος, Τσουμάνης, Γόγολος, Πάσχος (86ο Γιώτης).

ΠΑΣ Πρέβεζας (Γιώργος Γιάννος): Καραπιπέρης, Μουσιωτίτσας (77ο Πανταζής), Βασιλάς, Βλάχος (58ο Λεόπουλος), Ιασωνίδης (58ο Σκουτέλας), Κουμπής, Αργύρης (68ο Σάββας), Γκίνι, Κολοβός, Τόσκα, Τσιούνης Π.(68ο Τουρμούσογλου)

Δήλωση Γιώργου Γιάννου (προπονητή ΠΑΣ Πρέβεζα):
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σοβαρότητα και την αποτελεσματικότητα που έδειξαν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πετύχαμε γρήγορα τον στόχο μας και στη συνέχεια είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Συνεχίζουμε με δουλειά και ταπεινότητα, γιατί η συνέχεια είναι ακόμα πιο απαιτητική».

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση πολύ καλών φίλων και εξαιρετικών συνεργατών

Επόμενο Άρθρο

Περίπατος και επίδειξη δύναμης για τη Νικόπολη Πρέβεζας – Νίκη επί του Κρόνου Αγρινίου με 83-47

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...