Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2026 - 2:37

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας επιβράβευσε το ήθος και την αριστεία στο πρόσωπο του πρώτου των πρώτων του 2ου Γυμνασίου Πρέβεζας

Σε μία βράβευση στο πλαίσιο των διακρίσεων των άριστων μαθητών ανά σχολείο γεμάτη από ελπίδα και υπερηφάνεια, που απορρέει η μαθητική κοινότητα του Δήμου μας, ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος τίμησε τον μαθητή της Α’ τάξης του 2ου Γυμνασίου Χαράλαμπο-Χρήστο Κωνσταντόπουλο του Θεοδώρου και της Ιωάννας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας προέβη στη βράβευση του μαθητού που συνοδευόταν από τους υπερήφανους γονείς του και την εξίσου περιχαρή σύμβουλο σχολικής ζωής κα Αναστασία Σερίφη,  παρουσία του αρμόδιου εντεταλμένου Συμβούλου Παιδείας και Μάθησης Σπύρου Βρυώνη.

Ο κ. Γεωργάκος τους υποδέχθηκε όλους με ιδιαίτερη χαρά σε ένα πολύ θερμό κλίμα και συνεχάρη τον Χαράλαμπο όχι μόνο για τις άριστες επιδόσεις αλλά και για το ήθος του όπου και  ο συνδυασμός αυτών αποτέλεσαν τα κριτήρια της συγκεκριμένης βράβευσης.

Ο κ. Γεωργάκος, παρότρυνε τον μαθητή να θέσει από νωρίς στόχους για το μέλλον του και να εργαστεί για να τους πετύχει, ενώ παράλληλα κάλεσε τον ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και γενικά δραστηριότητες που θα τα αποτρέψουν από παραβατικές συμπεριφορές και θα τους δώσουν δημιουργικές διεξόδους έκφρασης και επικοινωνίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο Δήμος Πρέβεζας συμμαχεί με την Hellas Direct για την οδική ασφάλεια – Σημαντική δράση οδικής

Επόμενο Άρθρο

«Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού –  Ιδιαίτερο προειδοποιητικό σήμα»      

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...