Σάββατο 14 Ιουνίου 2025 - 13:14

ΠΑΣΟΚ: Ανοιχτό κάλεσμα σε θεματική εκδήλωση του τομέα αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων με θέμα: ΄΄Λειψυδρία & Ιχθυοκαλλιέργειες”

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας ΠΑ.ΣΟ.Κ. σας προσκαλεί σε μια ιδιαίτερα σημαντική θεματική εκδήλωση, την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 19:00, στο Εργατικό Κέντρο (Παραλία Πρέβεζας), με θέμα: Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΓΕΝΟΥΣ ΤΟΜΕΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΣ .

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί σε κρίσιμα ζητήματα όπως η αντιμετώπιση της λειψυδρίας, η ενίσχυση των ιχθυοκαλλιεργειών και η αξιοποίηση των φυσικών και παραγωγικών μας πλεονεκτημάτων, στο πλαίσιο των σύγχρονων πολιτικών και εργαλείων που προτείνει το ΠΑΣΟΚ. Ομιλητές:

  • Ioannis Tsimaris , Βουλευτής Ν. Ιωαννίνων
  • Thanasis Petropoulos, Γραμματέας Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΠΑΣΟΚ

Η παρουσία όλων όσων δραστηριοποιούνται ή ενδιαφέρονται για τον πρωτογενή τομέα – παραγωγοί, αγρότες, αλιείς, επαγγελματίες, νέοι – είναι απαραίτητη. Είναι εξίσου σημαντική και η συμμετοχή όσων επιθυμούν να ενημερωθούν για τις ευκαιρίες ανάπτυξης που ανοίγονται για την περιοχή μας και τον ρόλο που μπορεί να παίξει η τοπική κοινωνία σε αυτές.

Ως μέλος του Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής σε συνεργασία με την Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας, σας καλώ προσωπικά, να παραβρεθείτε σε αυτή τη γόνιμη συζήτηση. Είναι η στιγμή να ακούσουμε, να μιλήσουμε και να διεκδικήσουμε λύσεις και προοπτικές για τον τόπο μας.

Σας περιμένουμε!

Με εκτίμηση, Μαρία Β. Χήτα Μέλος Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων ΠΑΣΟΚ

Προηγούμενο Άρθρο

Η Δήμητρα Αηδώνη – Μια δυναμική παρουσία στην καρδιά του Δημοτικού Συμβουλίου Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος γυναικών Αγ. Θωμά – Ετήσια χορευτική εκδήλωση με τίτλο ”από το Βορρά έως το Νότο”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...