Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 19:11

Κορωνοεπιδημία και οικονομικός πόλεμος Δύσης Κίνας – Άρθρο του Δρ. Χαράλαμπου Γκούβα

Στην αρχή της επιδημίας COVID19 ο απλός λαός “είχε μεσάνυχτα” από ειδικές γνώσεις. Ότι έλεγε η τηλεόραση το “έχαφτε”.  Αποδείχθηκε αδιάσειστα όμως ότι οι ΤV και τα MEDIA “λαλούν” επί πληρωμή!!! Ώσπου άρχισαν οι “διαφορετικές φωνές” θαρραλέων επιστημόνων. Ι.Ioannides USA, Bhakdi Sucharit Germany, G.Papademetriou USA, Luc Montagnieur France, Dany Shoham Israel, Didier Raoul France,  κλπ. Πέρασαν 10 μήνες από τότε. Η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού “ξέρει περισσότερα” τώρα. Βέβαια υπάρχει πλέον πόλωση. Η μιά πλευρά πειθαρχεί σε κάθε βλακεία των “υπευθύνων” (βλέπε “σε εντεταλμένη υπηρεσία”) και η άλλη πλευρά έχει ενστάσεις, βλέπει “στημένο παιχνίδι” βλέπει ότι “κάτι παίζει από πίσω” και είναι σίγουροι πλέον ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ! Ας δούμε μιά ανάλυση της δεύτερης εκδοχής, που πρός τό παρόν ΔΕΝ μπορεί να αποδειχθεί. ΔΕΝ υπάρχουν αποδείξεις, αλλά απλά ενδείξεις. Ποιός τελικά στήνει αυτό το παιχνίδι θανατοφοβίας, μασκών και Lockdown που καταστρέφουν τη δομή του κοινωνικού ιστού?. Ποιος ωφελείται; Ποιο είναι το κίνητρο του “εγκλήματος”;. Αποκλείεται να το κάνουν από άγνοια ή χαζομάρα!!!

Όπως είναι γνωστό, η Γενική Συμφωνία Δασμών και Εμπορίου, ακρώνυμο ΓΕΣΔΕ, γνωστότερη διεθνώς ως GATT, εκ της ονομασίας της στην αγγλική “General Agreement on Tariffs and Trade”, αποτελεί σήμερα έναν παγκόσμιο οργανισμό που μέσα από θεσμοθετημένες συνεδρίες – διαπραγματεύσεις επιβάλλει κανόνες αναγκαστικού χαρακτήρα, επί της αρχής της αμοιβαιότητας, επιδιώκοντας την βελτίωση και επέκταση των όρων και δυνατοτήτων του διεθνούς εμπορίου. Βασικότερη σήμερα σε ισχύ συμφωνία είναι του 1994, που τελεί επί των βασικών αρχών του 1947.[1] Ως γνωστόν με βάση την GATT= General Agreement of Trade and Tariffs μετέπειτα WTO = World Trade Organization, η ανθρωπότητα οδηγήθηκε σε πάμφθηνα Ασιατικά προϊόντα και αποβιομηχανοποίηση της Δύσης με αποτέλεσμα ΑΝΕΡΓΙΑ και Χρέος!!! Η Ιαπωνία αρχικά και στη συνέχεια η Ινδία και οι μικρές Τίγρεις (Ινδονησία, Βιετνάμ, Κορέα, Ταϊλάνδη, κλπ) και στη συνέχεια η Κίνα έφεραν τη Δύση σε βιομηχανική ημικαταστροφή. Η Κίνα και οι άλλες “Ασιατικές Τίγρεις” φλόμωσαν τη Δύση με Κινέζικα πάμφθηνα προϊόντα και έχοντας δείκτη ανάπτυξης 6- 12% μάζεψαν όλο το Χρυσό του Πλανήτη (βλέπε… “Ριχάρδος”), όλα τα δολάρια και τα ομόλογα. Σταδιακά υποβόσκει ένας Ψυχρός Πόλεμος Δύσης Κίνας.

Αρκετοί αναλυτές πλέον εκτιμούν ότι η Πανδημία Κορωνοϊού ήταν η χρυσή ευκαιρία γιά τη Δύση να αλλάξει τα πράγματα. Ο Νο 1 εχθρός της Κίνας είναι ο Donald Trump που προσπαθεί να επαναβιομηχανοποιήσει τις ΗΠΑ και τα πάει καλά. Αποκαλεί τον ιό ΟΧΙ Coronavirus, αλλά Chinavirus. Όμως η Κίνα κινήθηκε παράλληλα γιά να κερδίσει τα προνόμιά της. Έχει τους πράκτορές της στη Δύση και εάν δεν έχει ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ με λάδωμα.

Ένα μεγάλο ερώτημα που διχάζει τους επιστήμονες είναι το εξής: Ο Ιός SARS-CoV19-2 είναι αυτόματη μετάλλαξη, τους ξέφυγε ή τον αμόλησαν? Ουδείς έχει 100% αποδείξεις. Όμως τα στοιχεία από συνεντεύξεις έγγραφα και γεγονότα μάλλον δείχνουν το δεύτερο. (Λύκ Μοντανιέ, Υποδιευθύντρια Γιουχάν, κλπ). Οι Κινέζοι φάνηκαν σούπερ επαγγελματίες μόλις ξέσπασε η επιδημία. ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ. Σταμάτησαν τις εξαγωγές Ιατρικού Υλικού. ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ. ΔΕΝ ενημέρωσαν τα Δυτικά Ινστιτούτα εγκαίρως να πάρουν τα μέτρα τους. ΑΡΑ ΕΙΧΑΝ ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΦΩΛΙΑ. Κινήθηκαν έγκαιρα και ξεμπέρδεψαν έγκαιρα. ΑΡΑ ΗΞΕΡΑΝ. Επηρέασαν τον Κινεζόφιλο Διευθυντή της ΠΟΥ. ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΕΚΡΥΒΑΝ.  [2]

Στις 9 Μαρτίου 2020, η Ιταλία, με την 12μηνη τουριστική σαιζόν, και με τις ατέλειωτες αεροπορικές αφίξεις εξ Ασίας, αφού έκανε ένα κάρο γκάφες και την “λιάνισε” ο ιός, είναι η πρώτη μεγάλη ευρωπαϊκή χώρα που προσχώρησε στην πρωτοβουλία “Belt and Road”, του Προέδρου της Κίνας Xi Jinping, και πήρε τις “δέουσες συμβουλές ΠΡΟΦΑΝΏΣ με το αζημίωτο. Το καθεστώς της Κίνας, οργάνωσε μια εκστρατεία τρομοκράτησης και παραπληροφόρησης, ώστε να πλήξει την οικονομία της Αμερικής (κυρίως, και δευτερευόντως της ΕΕ) ώστε να ΜΗΝ επανεκλεγεί ο θανάσιμος αντίπαλός του, ο Ντόναλντ Τραμπ. Συνεργάστηκε με τον ΠΟΥ, τον Δρ. Φέργιουσον (UK), τον Δρ. Φαουτσι (USA), και λοιπές “σιγανοπαπαδιές” (προφανώς με μίζες) για να παρουσιάσει την συνήθη ίωση COVID19 δήθεν σαν χολέρα, ενώ μοιάζει σαν συνήθης γρίπη επιδημιολογικώς. Επίσης, χρειαζόταν τουλάχιστον 2 χώρες-“οδηγούς” (πιλότους) ώστε να ξεκινήσει το ντόμινο της θανατοφοβίας και των των Lockdown. Αυτό, το πέτυχαν με τη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ 72 ΦΕΡΕΤΡΩΝ στο Πέργκαμο της Ιταλίας. Πάγωσε ο πλανήτης.[3]

Ο Πρωθυπουργός Giuseppe Conte στην Ιταλία και ο Κυβερνήτης Κουόμο, πιθανώς και δυο άλλοι, στις ΗΠΑ ήταν οι πρώτοι διδάξαντες. Οι χειρισμοί των άρρωστων ευπαθών ομάδων ηλικιωμένων ήταν -προφανώς- σκόπιμα καταστροφικοί, ώστε να υπάρξει έκρηξη θανάτων και να αρχίσει η φάση των Lockdown. Η Ιταλία έγινε η πρώτη χώρα εκτός Κίνας που μπλοκάρεται με Lock Down. Με το σιγοντάρισμα του Π.Ο.Υ. φυσικά. Mή ξεχνάμε ότι ο Πρέδρος της ΠΟΥ είναι Αιθίοπας ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ!!! Ο πρωθυπουργός της Ιταλίας Giuseppe Conte είχε από καιρό υποστηρίξει στενότερους δεσμούς με την Κίνα. Προφανώς “τα τσέπωσε”. Κινέζοι εμπειρογνώμονες έφτασαν στην Ιταλία στις 12 Μαρτίου 2020 και δύο ημέρες αργότερα ενημέρωσαν για ένα αυστηρότερο κλείδωμα Lock Down: ΔΗΛΩΣΑΝ: «Υπάρχουν ακόμα πάρα πολλοί άνθρωποι και συμπεριφορές στο δρόμο για βελτίωση.» Στις 19 Μαρτίου 2020, επανέλαβαν ότι το κλείδωμα της Ιταλίας «δεν ήταν αρκετά αυστηρό», λέγοντας: «Εδώ στο Μιλάνο, η περιοχή που έχει πληγεί περισσότερο από το COVID-19, δεν υπάρχει πολύ αυστηρό κλείδωμα… Χρειαζόμαστε κάθε πολίτη να συμμετέχει στον αγώνα του COVID-19 και ακολουθήστε αυτήν την πολιτική. ”

Τελικά, οι σχεδιάζοντες αυτήν την Κορωνοτρομοκρατία σε τί αποσκοπούν; Απλά. Η υπόθεση θα λήξει μετά την κυκλοφορία ΤΩΝ εμβολίων. Στη συνέχεια εκτιμώ ότι θα έχουμε διεθνή ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ. Πρός την Κίνα. “Μάς έστειλες φτιαχτό Ιό. Πλήρωνε τώρα. Είχαμε νεκρούς και είχαμε οικονομική ζημία”. Και επειδή πρέπει να δείξουμε ΠΟΛΛΟΥΣ νεκρούς, έ δεν πειράζει άν βαφτίσουμε και τα εγκεφαλικά επεισόδια και τους καρκίνους και τις προϋπάρχουσες πνευμονοπάθειες ως λοίμωξη COVID19. Εάν κερδηθεί η δίκη, η Κίνα θα είναι σε δύσκολη θέση . Είτε πρέπει να πληρώσει, οπότε η Δύση “τα κονόμησε” είτε θα υποστεί μπλοκάρισμα στις εξαγωγές πάμφθηνων προϊόντων, οπότε η Δύση ωφελείται διά της ανακάμψεως της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας της.

Η Ελλάδα είναι γνωστός αντιγραφέας. Είναι μια αξιοθρήνητη “μαϊμού”. Μιμείται πάντα και ακολουθεί κάποιον “προστάτη” (νταβατζή) τον οποίο αλλάζει κατά εποχές κατά το δοκούν. Εν προκειμένω ΤΩΡΑ ο προστάτης λέγεται Αγγέλα Μέρκελ και ο υπάλληλός της Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη συνέχεια την ξέρετε και τη ζείτε ΚΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ !!! Ήδη εξαγγέλλεται δεύτερο Lockdown σε μια ετοιμοθάνατη οικονομικώς χώρα!!! Με 600 νεκρούς ηλικιωμένους. Θα αναρωτηθεί κανείς. Τι παίζει? Τρελάθηκαν? Η εκτελούν εντολές?

Ξέρω. Πολλοί θα πείτε “αυτά είναι θεωρίες συνωμοσίας”… Να είστε βέβαιοι. Κάποιοι θα φύγουν πολύ πλούσιοι μετά από αυτή την επιδημία, ενώ εσείς θα λαμβάνετε φάρμακα κατάθλιψης, αρκετοί θα χάσετε τις δουλειές σας και αρκετοί θα δείτε τις επιχειρήσεις σαν να φαλιρίζουν. ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!!! Kαναπές, Netflix, Νova, ποδόσφαιρο, Tζόκερ, Ντελίβερυ και μπύρες. ΚΑΛΟ ΧΕΙΜΩΝΑ.

[1] Γ. Έξαρχος “Τα κείμενα των Συμφωνιών της GATT” Εκδ. Δίαυλος – Αθήνα 1995 ISBN 960-7140-72-9

[2] Χαράλαμπος Γκούβας: Πανδημία Κορωνοϊού. Αλήθειες , Ψευδη, Λάθη, Εκδόσεις Κάκτος 2020. ISBN 978-960-352-783-1

[3] Χαράλαμπος Γκούβας: Πανδημία Κορωνοϊού. Αλήθειες , Ψευδη, Λάθη, Εκδόσεις Κάκτος 2020. ISBN 978-960-352-783-1

 

Προηγούμενο Άρθρο

Επιμελητήριο Πρέβεζας: Διεξαγωγή διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας

Επόμενο Άρθρο

Μηνιαία δραστηριότητα των Αστυνομικών Υπηρεσιών Ηπείρου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...