Κυριακή, 19 Μαΐου 2024, 3:25

Θρίαμβος στον Λούρο – Κέρδισε 3-0 τους Σφακιώτες (φωτογραφίες)

Με το σκορ 3-0 ο Θρίαμβος Λούρου, πέρασε αήττητος και από την 4η αγωνιστική, κερδίζοντας στην έδρα του την ομάδα των Σφακιωτών, σε μία αγωνιστική που έγινε εμβόλιμα, λόγω της αναβολής το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε.

Τα παιδιά του Μάκη Δήμα από την αρχή του παιχνιδιού, είχαν στο μυαλό τους μόνο τη νίκη με της εντολές να είναι σαφής… πίεση σε όλο το γήπεδο.

Η ομάδα του Θρίαμβου από το πρώτο λεπτό είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έχασε πολλές ευκαιρίες μέχρι να ανοίξει το σκορ, στο 44ο λεπτό από τον Νίκο Μπόμπορη, όταν στο 29ο λεπτό ο Γεωργίου σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι των Σφακιωτών.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων έτρεχαν ακατάπαυστα με το 2-0 να γίνεται στο 53ο λεπτό με το κοντινό πλασέ του Γεωργίου.

Ο Γεωργίου ήταν ο σκόρερ και του τρίτου τέρματος, στο 68ο λεπτό με πλασέ, έπειτα από την εξαιρετική σέντρα του Πάνου.

Ο Γεωργίου λίγο έλειψε να σημειώσει και τρίτο τέρμα, όταν στο 80ο λεπτό το δυνατό σουτ που έκανε από το ύψος της μεγάλης περιοχής σταμάτησε και πάλι στο δοκάρι του Αραβανή.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων εξέφρασε παράπονα για την διαιτησία.

Στοιχεία αγώνα

Αγωνιστική: 4η αγωνιστική

Αγώνας: Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Σφακιώτες 3-0

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Λούρου

Διαιτητής: Αναγνωστάκης

Βοηθοί Διαιτητή: Φραγκούλης, Κέφης

Κάρτες: (Μπόμπορης  – Θρίαμβος Λούρου – κιτ.), (Βλασόπουλος – ΠΑΣ Σφακιώτες – κιτ.)

Οι συνθέσεις των ομάδων

Θρίαμβος Λούρου: (Μάκης Δήμας): Σκάρπος, Πάνου, Σάκκος (84ο Τζιόκας), Δήμας Χρ., Δήμας Δημ. (84ο Μπόμπορης Σ.), Γκίνι (84ο Σούρδης), Ζάκκας (71ο Σιώρος), Σκαμνέλος, Γεωργίου, Μπόμπορης Ν. (65ο Ιορδανίδης), Κούσης.

ΠΑΣ Σφάκιωτες (Αλέξανδρος Βλασόπουλος): Αραβανής, Σταματίου (55ο Λάζαρης), Λάζαρης, Ιασωνίδης (75ο Καρδάρας), Βεργίνης, Σκέμπη, Σταματέλος (75ο Γεωργαλής), Ζουριδάκης (64ο Φούντας), Καββαδάς (64ο Σούνδιας), Κτενάς, Καρέλης.

Θρίαμβος Λούρου – ΠΑΣ Σφακιώτες 3-0

Προηγούμενο Άρθρο

Ματαιώνεται η εμποροπανήγυρη Φιλιππιάδας

Επόμενο Άρθρο

Κορονοϊός: 865 νέα κρούσματα. 32 Π.Ε. Ιωαννίνων και 1 Π.Ε. Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...