Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024, 7:15

8 θετικά κρούσματα σε Θεσπρωτικό και Άσσο μετά τα rapid test

Θετικά τεστ Covid 19 και μάλιστα αυξημένα βεβαιώθηκαν σήμερα Πέμπτη 6 Μαΐου, κατά τη διενέργεια rapid test που πραγματοποίησε κινητό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε Θεσπρωτικό και Άσσο. Πιο συγκεκριμένα στο Θεσπρωτικό ελέγχθηκαν 167 συνδημότες μας και βρέθηκαν 3 θετικά, εκ των οποίων τα δύο άτομα προερχόταν από καραντίνα.

Στην Κοινότητα του Άσσου ανιχνεύτηκαν 5 θετικά τεστ επί συνόλου 60 ατόμων που υποβλήθηκαν στον σχετικό έλεγχο. Τα δύο προερχόταν από καραντίνα, άλλα δύο επαναβεβαιώθηκαν καθώς είχαν νοσήσει και ακολουθούσαν τις οδηγίες των αρμοδίων υγειονομικών Υπηρεσιών ενώ ένα ακόμη άτομο βεβαιώθηκε θετικό χωρίς να έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα κανένα σύμπτωμα.

Τα σημερινά αποτελέσματα των rapid test φανερώνουν ότι ο κορωνοϊός είναι παρών. Για τον λόγο αυτό εφιστάται η ιδιαίτερη προσοχή όλων για να καταφέρουμε -σε συνδυασμό και με την επιτάχυνση των εμβολιασμών- να επιστρέψουμε σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Ζηρού βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τον ΕΟΔΥ, προκειμένου τα rapid test να συνεχιστούν και να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της Covid 19.

Μένουμε ασφαλείς!

Προηγούμενο Άρθρο

Γιορτάζει το εκκλησάκι της Μαργαρώνας στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Ένα θετικό κρούσμα στα rapid test του Νοσοκομείου Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...