Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:12

7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής: Συμμετοχή Γ.Σ Κλεοπάτρα και Γ.Σ Καλλισθένης

Αναχώρησαν για την Λαμία το πρωΐ της Παρασκευής οι δύο σύλλογοι της Πρέβεζας όπου θα συμμετέχουν στο 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής που θα γίνουν 1 και 2 Οκτωβρίου.

Ο Γ.Σ Κλεοπάτρα θα συμμετέχει με 3 ομάδες στις κατηγορίες: 6-8 short 8-10 long και 13-14short, ενώ ο σύλλογος Α.Γ.Σ Καλλισθένης επίσης με 3 ομάδες: 8-10 long programme Celestia,  10-12 long programme Rising Stars και 14-16 short programme Flaming Roses.

Μία σημαντική αθλητική διοργάνωση ετοιμάζεται να υποδεχθεί η πόλη της Λαμίας!!!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ και το Αθλητικό – Πολιτιστικό σωματείο ”ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΥΘΜΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥ ΛΑΜΙΑΣ” διοργανώνουν σε συνεργασία με το Δήμο Λαμιέων, την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τον Ο.Π.Α.Σ.Τ.Ε το 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής στις 1 και 2 Οκτωβρίου 2022 στο κλειστό Δ.Α.Κ Χαλκιοπούλειο Λαμίας.

ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ: 11 Π.Μ

Περίπου 300 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα θα διαγωνιστούν σε ελεύθερα προγράμματα και θα μας χαρίσουν ένα υπέροχο θέαμα σε ένα συναρπαστικό διήμερο γεμάτο χορό, λάμψη και ομορφιά !!

Η Αισθητική Ομαδική Γυμναστική είναι ένα παγκόσμιο άθλημα υψηλού επιπέδου και συνίσταται στην εκτέλεση ασκήσεων γυμναστικής με φυσική και συνεχή κίνηση του σώματος σε ένα συνδυασμό Τέχνης, Έκφρασης και Συναισθήματος.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση Στέργιου Γιαννάκη με τον προϊστάμενο ΕΛΓΑ Ιωαννίνων

Επόμενο Άρθρο

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Μύτικα Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...