Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:33

48o φεστιβάλ ΚΝΕ Πρέβεζα

Στάση έκανε το 48ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή το βράδυ του Σαββάτου, 3 Σεπτέμβρη στην Πρέβεζα. Το φετινό σύνθημα: “ Η νέα γενιά με το ΚΚΕ. “Για το μεγάλο, το ωραίο, το συγκλονιστικό” (Νίκος Μπελογιάννης). Σοσιαλισμός, η απάντηση τον 21ο αιώνα” έρχεται να απαντήσει τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς της νέας γενιάς, γύρω από τη δουλειά, το σχολείο, τiς σπουδές, τη ζωή των νέων συνολικότερα.

Στο χώρο του φεστιβάλ οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν στην έκθεση με θέμα τη Μικρασιατική Καταστροφή, μέσα από την οποία μπορούσε κανείς να διαπιστώσει τις αιτίες και τις κοινωνικοοικονομικές συνθήκες που οδήγησαν σε αυτή.

Η πολιτική ομιλία έγινε από τον Γιώργο Δαρδαμάνη, μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και γραμματέα του συμβουλίου περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας  – Λευκάδας της ΚΝΕ.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ξεκίνησε με έντεχνο τραγούδι από τον Φοίβο Σκάρπο και τον Νίκο Λίοντο. Στη συνέχεια στη σκηνή ανέβηκε ο Δημήτρης Μυστακίδης μαζί με τους μουσικούς του που άναψαν το κέφι με ρεμπέτικες μελωδίες και τραγούδια.

Για άλλη μια χρονιά, η γωνιά του “Κόκκινου Αερόστατου” υποδέχτηκε τους μικρούς φίλους. Το πλούσιο πρόγραμμα κέντρισε το ενδιαφέρον των παιδιών όπου ανάμεσα σε άλλα ξεχώρισαν η επίδειξη ρομποτικής, το τουρνουά σκάκι αλλά και οι χειροτεχνίες – κατασκευές που τα παιδιά πήραν μαζί τους για αναμνηστικά από τη φετινή συμμετοχή τους στο φεστιβάλ.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

O Δήμος Πρέβεζας βράβευσε τον αθλητή Γιάννη Νυφαντόπουλο

Επόμενο Άρθρο

ΔΕΥΑ Πρέβεζας – Έσπασε κεντρικό αγωγός νερού – Γίνονται εργασίες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...