Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 2:17

3on3 Basket Preveza 2022: Παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά η δεύτερη ημέρα (φωτογραφίες)

Παρουσία του Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργου Μαυρωτά πραγματοποιήθηκε η δεύτερη ημέρα του 3on Basket Preveza 2022, που γίνεται στα γήπεδα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

Ο Γ.Γ Αθλητισμού μάλιστα κατά τον σύντομο χαιρετισμού του είπε ότι γνωρίζει την Πρέβεζα καθώς την έχει επισκεφθεί και μάλιστα ως αθλητής, ενώ γνωρίζει και τα θέματα που αφορούν το Δημοτικό Κολυμβητήριο.

Η οργανωτική Επιτροπή μάλιστα τίμησε το Γιώργο Μαυρωτά για την συνολική του παρουσία του ως αθλητής στο Ελληνικό Πόλο φορώντας μάλιστα 511 φορές το σκουφάκι με το Ελληνικό Εθνόσημο, χρίζοντάς τον ως τον πρώτο αθλητή σε συμμετοχές σε όλα τα ομαδικά αθλήματα.

Στο γήπεδα του Κολυμβητηρίου βρέθηκαν επίσης ο γνωστός δημοσιογράφος Βασίλης Σκουντής, ο οποίος μάλιστα όπως είπε, έχει έρθει τόσες πολλές φορές Πρέβεζα, που νιώθει πλέον Πρεβεζάνος.Καλεσμένος επίσης του 3on3 ο αθλητής του Περιστερίου και της Εθνικής Λίνος Χρυσικόπουλος και ο παλαίμαχος αθλητής και Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Παναθηναϊκό Τζανής Σταυρακόπουλος.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τίμησε με πλακέτα τον Γ.Γ Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά, ενώ ο ίδιος τίμησε την Ιφιγένεια Τέφα για την προσφορά της στον αθλητισμό της Πρέβεζας, καθώς είναι πρόεδρος του Φ.Γ.Σ. Πρέβεζας και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης.Τέλος ο πρόεδρος του Σ.Κ Νικόπολη τίμησε τον Λίνο Χρυσανθόπουλο.Οι αγώνες συνεχίζονται την Κυριακή, ενώ μετά το τέλος θα ακολουθήσουν οι απονομές στους πρωταθλητές.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Λούρο Πρέβεζας με ομιλητή τον Κώστα Κύρλα

Επόμενο Άρθρο

Η ”αξιοπρέπεια” του Χρήστου Πάκου, τοιχογραφία στο Κερατσίνι

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...