Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 23:49

3on3: Το αθλητικό υπερθέαμα έκλεισε με τις απονομές στις πρωταθλήτριες ομάδες (φωτογραφίες)

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Κυριακής το 11ο 3on3 Basket Preveza 2022, που πραγματοποιήθηκε για 3 ημέρες στις εγκαταστάσεις του κολυμβητηρίου Πρέβεζας με την διοργάνωση από τον Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας και την συνδιοργάνωση από την Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας και το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Περισσότερες από 90 ομάδες και 350 αθλητές και αθλήτριες από πολλές περιοχές της Ελλάδας, προσέφεραν στους εκατοντάδες θεατές πλούσιο υπερθέαμα, αντάξιο των ονομάτων όλων όσων έλαβαν μέρος.

Μετά από δεκάδες παιχνίδια, σκληρές μονομαχίες εντός γηπέδων το βράδυ της Κυριακής πραγματοποιήθηκαν οι τελικοί σε όλες τις κατηγορίες, για να αναδειχθούν οι πρωταθλητές.

Στην κατηγορία Junior η ομάδα Warriors με τους Λευτέρη Τσεγγελίδη, Διονύση Μπότσιο και Δημήτρη Παππάς,κέρδισαν και αναδείχθηκαν πρωταθλητές. Την απονομή έκαναν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης και η επιχειρηματίας Αγγελική Χατζηδάκη που βοηθάει για πάρα πολλά χρόνια τον θεσμό. Να σημειώσουμε ότι το Επιμελητήριο προχώρησε στην αγορά μιας μπασκέτας προδιαγραφών junior, προκειμένου οι μικροί αθλητές να μαθαίνουν τα μυστικά του μπάσκετ.

Στην κατηγορία παίδων η ομάδα Πρεβεζάνοι με τους Νίκο Φλωρά, Στέλιο Αθανασίου και Θοδωρή Παππά αναδείχθηκαν πρωταθλητές. Την βράβευση έκαναν ο πρόεδρος του Σ.Κ. Νικόπολη Πρέβεζας Στάθης Σκλαβενίτης και ο επιχειρηματίας Φίλιππος Πανταζής.

Τον Φίλιππο Πανταζή βράβευση ο πρόεδρος της ομάδας μπάσκετ Νικόπολη Πρέβεζας για την πολύχρονη προσφορά του και βοήθεια όχι μόνο για την πραγματοποίηση του τουρνουά, αλλά και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.Στην κατηγορία οικογένειες νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα ”Παπαμιχαλέοι” με τους Μιχάλη, Παύλο και Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όπου κέρδισαν την ομάδα Σουλιώτη στην οποία αγωνίστηκαν οι Χρυσάνθη, Δανάη, Γιώργος και Άγγελος.

Την απονομή έκανε ο Τζανής Σταυρακόπουλος.

Στην κατηγορία γυναικών μετά από ένα συγκλονιστικό τελικό νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η τριάδα που αποτελούνταν από τις Λίνα Σταμάτη, Στέλλα Αναγνώστου και Ιωάννα Παπαδοπούλου ”ΚΡΙ ΚΡΙ”, οι οποίες κέρδισαν την ομάδα Hoopsters (Χρυσάνθη Σουλιώτη, Ίσιδα Λιάλιου, Άλκιστης Παππά, Δανάη Σουλιώτη).

Την απονομή έκανε ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Ηπείρου Χρήστος Ματσίρας. Στην κατηγορία ανδρών, η ομάδα Jolly Rogers (Χρήστος Μπάλλας, Σταύρος Ζήσης, Παναγιώτης Δήμος, Ντίνος Λαμπρόπουλος), κέρδισαν τα ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ (Αντώνης Καραγιαννίδης, Μιχάλης Σταματέλος, Πέτρος Αργυρός) και αναδείχθηκαν πρωταθλητές για το 2022.

Την απονομή του κυπέλλου έκανε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος.

Τέλος τον παλαίμαχο μπασκεμπολίστα Τζανή Σταυρακόπουλο τίμησε για την προσφορά του στο άθλημα ο Βουλευτής ΝΔ Στέργιος Γιαννάκης.Τον Τζανή Σταυρακόπουλο τίμησε επίσης το Club του Παναθηναϊκού Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Τουρνουά τάβλι MYNET ”SportsCafe 2022” – Μεγάλος νικητής ο Γιώργος Τσόλκας (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Το Mini Market ”Ζορμπάς” αναζητά μόνιμο προσωπικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...