Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 7:38

3on3 Νικόπολη Πρέβεζας έρχεται με …εκπλήξεις – Αφιερωμένο στην μνήμη του Θεόδωρου Μυζίκου

Ανοίγει η αυλαία την Παρασκευή το απόγευμα για το 3on3 τουρνουά μπάσκετ που διοργανώνει για 10η χρονιά η Νικόπολη Πρέβεζας, με την συνδιοργάνωση της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου Πρέβεζας και τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Πρέβεζας.

Όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν στα γήπεδα μπάσκετ ”Σταθης Παρούσης” στο Κολυμβητήριο Πρέβεζας, ενώ θα είναι αφιερωμένο σε έναν άνθρωπο που είχε συνδέσει το όνομά του με το μπάσκετ της Πρέβεζας και έφυγε από κοντά μας, τον Θεόδωρο Μυζίκο.

Καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως προβλέπεται με τους διοργανωτές να επισημαίνουν ότι θα είναι αυστηροί, προκειμένου να μην δημιουργηθεί κανένα απολύτως πρόβλημα.

Στις κερκίδες του Κολυμβητηρίου θα μπορούν να παρευρεθούν και θεατές, ωστόσο θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή να έχουν πραγματοποιήσει r;apid test 24 ωρών.

Οι διοργανωτές του τουρνουά που συγκεντρώνει κάθε χρόνο τα βλέμματα πολλών ανθρώπων του μπάσκετ από ολόκληρη την Ελλάδα έχει κερδίσει το ”στοίχημα” και πλέον αποτελεί θεσμό για τα αθλητικά δρώμενα της Πρέβεζας, παραχώρησαν συνέντευξη στα τοπικά Μ.Μ.Ε.

Στην συνέντευξη τύπου παραβρέθηκαν ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας, Δημήτρης Καραμανίδης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης, ο γεν. γραμματέας του Σ.Κ Νικόπολη Απόστολος Σταυρίδης και ο εκπρόσωπος της διοργάνωσης του 3on3 Αλκίνοος Κωνής.

Ο κ. Κωνής μίλησε για τον θεσμό του τουρνουά και πως για 10η χρονιά αν και δύσκολα λόγω Πανδημίας, έρχεται με πολλές εκπλήξεις και πολλές συμμετοχές.

Ο Δημήτρης Καραμανίδης μιλώντας για το τουρνουά είπε πως ο Δήμος Πρέβεζας στηρίζει το τουρνουά και κάθε αθλητική διοργάνωση που γίνεται και θα συνεχίσει να το κάνει.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Γιάννης Μπούρης με την σειρά του είπε ότι το Επιμελητήριο δεν θα μπορούσε να λείπει και να μην βοηθούσε αυτή την διοργάνωση, ενώ τέλος ο γεν. γραμματέας του Σ.Κ Νικόπολη Πρέβεζας Απόστολος Σταυρίδης κλείνοντας την συνέντευξη τύπου δήλωσε ότι: ”η Νικόπολη ξεκίνησε ένα τουρνουά, όπου μετά από δέκα χρόνια έχει γίνει θεσμός, παραμένοντας στις καρδιές όχι μόνο των Πρεβεζάνων, αλλά και ανθρώπων του μπάσκετ από ολόκληρη την Ελλάδα, αφού υπάρχουν πολλές συμμετοχές από Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Γιάννενα κ.α”.

Δείτε τι είπαν οι εκπρόσωποι της διοργάνωσης κατά την συνέντευξη τύπου:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Σχολή κριτών καλαθοσφαίρισης – Μάθετε πως

Επόμενο Άρθρο

Τέσσερις (4) πλήρεις υποτροφίες από την Ελληνοαμερικανική Ένωση προσφέρονται στο Δήμο Πρέβεζας για φοίτηση στο Hellenic American College

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...