Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 18:44

24 Ηπειρώτες πυροσβέστες στις φωτιές της Αττικής – 4 από Πρέβεζα

Πυροσβέστες από την Ήπειρο συνδράμουν τους εκατοντάδες συναδέλφους τους που ”μάχονται” στις πυρκαγιές της Αττικής

Πιο συγκεκριμένα 24 πυροσβέστες από πολλές Π.Υ. της Ηπείρου καθημερινά μεταφέρονται με το πούλμαν του σώματος στην Αθήνα, σε μια προσπάθεια να τεθούν υπό έλεγχο όλες οι φωτιές.

Από την Πρέβεζα 4 άντρες και ένα όχημα βρίσκονται στην Αττική, ενώ ένα ακόμη όχημα και δύο άντρες βρίσκονται στις φωτιές της Αχαϊας.

Το πύρινο μέτωπο που κατακαίει την Αττική από το απόγευμα της Τρίτηςαρχίζει να εξασθενεί μετά από 21 περίπου ώρες, δίνεται όμως μεγάλη μάχη από την Πυροσβεστική ώστε οι μικρότερες εστίες της φωτιάς που παραμένουν ενεργές να περιοριστούν ακόμα περισσότερο και να μην υπάρξει ξανά ένα ενιαία ισχυρό μέτωπο.

Αυτή την ώρα εστίες φωτιάς παραμένουν ενεργές σε ΔιώνηΔασαμάρι, και κάποιες μικρότερες σε ΠαλλήνηΑνθούσα και Ντράφι. Οι επίγειες δυνάμεις που επιχειρούν αυτή την ώρα παραμένουν ισχυρές, ενώ από αέρος εξακολουθούν να συνδράμουν 19 εναέρια μέσα. Φυσικά οι καιρικές συνθήκες δεν ευνοούν την κατάσβεση και για τον λόγο αυτό οι δυνάμεις παραμένουν σε επιφυλακή για ενδεχόμενο νέων αναζωπυρώσεων.

Το έργο των Πυροσβεστών συνδράμουν στελέχη Πολιτικής Προστασίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εθελοντές του Πυροσβεστικού Σώματος, ιδιώτες εθελοντές και εθελοντικές οργανώσεις.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Επίσημα: Αναβάλλεται η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη

Επόμενο Άρθρο

Ξεκινούν από την Πέμπτη 21/7 οι αιτήσεις πρόσληψης για την καθαριότητα σχολικών μονάδων στο Δήμο Πάργας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...