Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 8:06

24ωρη πανελλαδική απεργία την Πέμπτη 16 Μαρτίου για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη – Δύο συγκεντρώσεις και μια προσυγκέντρωση στην Πρέβεζα

Mε 24ωρη πανελλαδική απεργία που προκήρυξαν για την Πέμπτη 16 Μαρτίου ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
“Όλων οι ζωές μετράνε. Απαιτούμε να διερευνηθούν σε όλο το εύρος οι αιτίες του δυστυχήματος και να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι” τονίζει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ με βασικά ερωτήματα όπως “Γιατί φτάσαμε σε αυτή την τραγωδία; Ποιοι ευθύνονται; Πώς δεν θα συμβεί ποτέ ξανά;” και που όπως αναφέρει θα πρέπει να απαντηθούν άμεσα.
“Να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους, να σταματήσει η πολιτική των ιδιωτικοποιήσεων, της εμπορευματοποίησης και της λειτουργίας των δημοσίων υπηρεσιών με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος” αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ΑΔΕΔΥ.
Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν. Πρέβεζας συμμετέχει στην 24ωρη
Πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η Γ.Σ.Ε.Ε. και καλεί σε συγκέντρωση την Πέμπτη 16 Μαρτίου και ώρα 10:30 στο Εργατικό Κέντρο.
Κάλεσμα στην απεργία και στη συγκέντρωση που θα γίνει την ίδια μέρα στις 10:30 στο παλιό ΚΤΕΛ απευθύνει το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ Πρέβεζας.
Στην ίδια απεργιακή συγκέντρωση συμμετέχει και ο Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας με κλείσιμο των καταστημάτων τις ώρες 8:30-14:00 και με προσυγκέντρωση στις 10π.μ στη ΔΟΥ Πρέβεζας.
Επίσης το Δ.Σ του Συλλόγου καλεί τα σωματεία των επαγγελματιών και των αυτοαπασχολουμένων της περιοχής μας να πάρουν αντίστοιχες αποφάσεις και να συμμετέχουν στην απεργιακή κινητοποίηση.
Προηγούμενο Άρθρο

Στις 2 Απριλίου έρχεται το 2nd ACHERON HEALTH RUN

Επόμενο Άρθρο

Απινιδωτές για τον εξοπλισμό των Δημοτικών του Σταδίων θα προμηθευτεί ο Δήμος Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...