Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024, 11:22

15 τεστ κορονοϊού σε εργαζόμενους του Νοσοκομείου – Θα ακολουθήσουν και άλλα

Τον φόβο και τον πανικό σε αρκετούς ανθρώπους που εργάζονται στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, έχει προκαλέσει το άκουσμα της είδησης ότι νοσηλεύτρια της Παθολογικής Κλινικής βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, έπειτα από το τεστ που έκανε.

Η ίδια η Νοσηλεύτρια εκδήλωσε συμπτώματα της νόσου τη Δευτέρα, όπως υψηλό, πυρετό, διάρροια και δύσπνοια, χωρίς ωστόσο να κριθεί απαραίτητη η νοσηλεία της στο Νοσοκομείο, αφού τα συμπτώματα υποχώρησαν πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα του τεστ.

Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της βρίσκονται σε κατ’΄οίκον απομόνωση, ενώ θα ληφθούν και δείγματα και από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

Ωστόσο αρκετοί συνάδελφοί της πανικοβλήθηκαν, ζητώντας από την διοίκηση του Νοσοκομείου να προχωρήσει άμεσα σε απολύμανση του χώρου.

Σήμερα το πρωΐ της Κυριακής πάρθηκαν δείγματα από 15 ανθρώπους που εργάζονται στο Νοσοκομείο, (ιατροί, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό), ενώ τη Δευτέρα θα παρθούν και άλλα δείγματα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η νοσηλεύτρια ήρθε σε επαφή με συνοδό ασθενούς, ο οποίος ήταν ασυμπτωματικός (χωρίς συμπτώματα κορονοϊού) και έτσι ”κόλλησε” τον ιό.

Ήδη στο νοσοκομείο της Πρέβεζας υπάρχουν αρκετοί ασθενείς οι οποίοι είναι εμπύρετοι, αλλά από άλλες παθολογικές αιτίες και αυτό δεν πρέπει να τρομάζει κανέναν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει δοθεί εντολή η Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου από Δευτέρα να λειτουργήσει στα επίπεδα της πρώτης φάσης του κορονοϊού (Μάρτιος 2020), ενώ πλέον θα νοσηλεύει η ίδια κρούσματα του ιού, λόγω αύξησης ασθενών στα Νοσοκομεία Ιωαννίνων.

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Άδωνις Γεωργίαδης για το fake post του Κώστα Μπάρκα: ”Γελοίος…”

Επόμενο Άρθρο

Στιγμές χαλάρωσης σε Ψάθα και Garisson για την ομάδα μας πριν το ματς με τον ΠΑΣ Θύελλα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...