Σάββατο, 27 Απριλίου 2024, 5:36

11ο 3on3: 90 ομάδες και 400 αθλητές σε ένα πλούσιο μπασκετικό τριήμερο στην Πρέβεζας (βίντεο)

Όλα είναι έτοιμα για το 11ο 3on3 τουρνουά μπάσκετ της Πρέβεζας που πραγματοποιείται από τον Σ.Κ. Νικόπολη 15 με 17 Ιουλίου στα στα γήπεδα μπάσκετ “Στάθης Παρούσης” του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Πρέβεζας.

90 ομάδες με 400 περίπου αθλητές θα αγωνιστούν σε αυτό το μπασκετικό υπερθέαμα που έχει κερδίσει φίλους από ολόκληρη την Ελλάδα, όπου κάθε χρόνο δίνουν ραντεβού στην Πρέβεζα.Τρεις ημέρες γεμάτες μπάσκετ σε ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά event του καλοκαιριού με πολλούς επίσημους καλεσμένους όπως τον speaker των μπασκετικών επιτυχιών Βασίλη Σκουντή, τον διεθνή καλαθοσφαιριστή Λίνο Χρυσικόπουλο, τον παλαίμαχο διεθνή καλαθοσφαιριστή Tζαννή Σταυρακόπουλο, ενώ έχουν προσκληθεί επίσης ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Ευάγγελος Λιόλιος και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Γεώργιος Μαυρωτάς.Τα προηγούμενα χρόνια μεγάλα ονόματα από το χώρο της καλαθοσφαίρισης έχουν παρευρεθεί στο τουρνουά, προσδίδοντας έτσι άλλο κύρος και αίγλη. Μεταξύ των ονομάτων είναι ο Αργύρης Καμπούρης, ο Μιχάλης Ρωμανίδης, ο Νίκος Σταυρόπουλος, ο Μιχάλης Κακιούζης, ο Ευθύμιος Ρεντζιάς, ο Δημήτρης Παπανικολάου, ο Σούλης Μαρκόπουλος, ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο Γιώργος Μπόγρης, ο Βαγγέλης Ιωάννου, ο Βασίλης Σκουντής, ο Γιάννης Παπαγεωργίου, ο Χρήστος Χριστοδούλου, ο Αναστάσιος Πηλοϊδης, ο Χρήστος Παναγιώτου, ο Κωνσταντίνος Μητσόπουλος και πολλοί άλλοι.
Τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής παραχώρησαν συνέντευξη τύπου στο χώρο των γηπέδων του κολυμβητηρίου Πρέβεζας, παρουσία του δημάρχου Νίκου Γεωργάκου, ο οποίος δήλωσε ότι ο δήμος, θα συνεχίσει να υποστηρίζει την προσπάθεια των μελών της οργανωτικής επιτροπής.
Μάλιστα ο Νίκος Γεωργάκος όπως δήλωσε κατά την διάρκεια της συνέντευξη, ότι την επόμενη χρονιά ο χώρος των γηπέδων μπάσκετ θα αποκτήσουν νέες πυλώνες φωτισμού, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εργασίες σε όλους τους χώρους του Κολυμβητηρίου.Τέλος να σημειώσουμε ότι το τουρνουά πραγματοποιείται από τον Σ.Κ. Νικόπολη με την υποστήριξη της Π.Ε Πρέβεζας, τον Δήμο Πρέβεζας και το επιμελητήριο Πρέβεζας.
Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:

Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Ευρωπαϊκό Παίδων: Τεράστια ανατροπή και νίκη 3-2 επί της Γερμανίας – Εξαιρετικοί οι Τζάρας και Ρούσος

Επόμενο Άρθρο

Το επίσημο πρόγραμμα επίσκεψης Στέλιου Πέτσα στην Πρέβεζα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...