Κυριακή, 28 Απριλίου 2024, 12:09

Ώρα μηδέν για τον ΠΑΣ Πρέβεζα – Σήμερα η πρώτη γενική συνέλευση

Την Τρίτη 20 Ιουνίου στις 19.30 στο Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας, πραγματοποιείται η πρώτη γενική συνέλευση του ΠΑΣ Πρέβεζα, σε μια προσπάθεια αναζήτησης νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, όλα τα μέλη της διοίκησης έχουν δηλώσει ότι πλέον δεν επιθυμούν να συνεχίσουν να βρίσκονται στο τιμόνι της ομάδας, κάτι που σημαίνει ότι ο σύλλογος πρέπει άμεσα να βρει νέους ανθρώπους που θα στελεχώσουν το διοικητικό συμβούλιο.

Και ενώ οι περισσότερες ομάδες έχουν ήδη προχωρήσει στον προγραμματισμό της νέας αγωνιστικής περιόδου, ο ιστορικός σύλλογος της Πρέβεζας μένει ακέφαλος.

Πολλοί μάλιστα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, ότι ο κιτρινόμαυρος σύλλογος ίσως να μην μπορέσει να κατέβει στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας.

Ο δήμος Πρέβεζας τα τελευταία χρόνια στηρίζει τον σύλλογο της πόλης με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο ίδιος ο δήμαρχος αναζητά λύσεις, προκειμένου ο ΠΑΣ Πρέβεζα να βρει σύντομα τον δρόμο του και ένα νέο διοικητικό συμβούλιο, το οποίο θα το διοικεί τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά.

Η γενική συνέλευση είναι σημαντική και είναι χρέος όλων των φιλάθλων, αλλά κυρίως όλων όσων αγαπούν τον ΠΑΣ Πρέβεζα να δώσουν το παρών.

Προηγούμενο Άρθρο

ΑΑΔΕ: Αναβάλλεται για μετά τις εκλογές η διασύνδεση ταμειακών μηχανών με τα POS

Επόμενο Άρθρο

Δάνεια: Ολοένα και περισσότεροι οφειλέτες ψάχνουν τρόπο ρύθμισης – Ανεβάζουν ρυθμούς εξωδικαστικός και τράπεζες

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...