Κυριακή, 5 Μαΐου 2024, 0:29

Όλοι ήταν εκεί για τον Γιάννη Θάνη – Εκδήλωση μνήμης για τον χοροδιδάσκαλο (video-pics)

Μπορεί ο Γιάννης να μην ήταν εκεί ως φυσική παρουσία, ωστόσο η φιγούρα του και η μνήμη του κυριάρχησαν στη βραδιά που διοργάνωσαν ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας “Γιάννης Θάνης” σε συνεργασία με τον Δήμο στο χώρο του 2ου Λυκείου .

Την εκδήλωση άνοιξε ο στενός φίλος και συναγωνιστής του Βαγγέλης Νάνος, ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν ή παραβρέθηκαν στην ξεχωριστή αυτή βραδιά.

Με θερμά λόγια για τον πρόωρα χαμένο Γιάννη, την αγάπη του για το χορό και την παράδοση και την προσφορά του στον τόπο μίλησε ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος. Ο κ. Γεωργάκος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι αν ο Γιάννης μπορούσε να παρακολουθήσει την εκδήλωση θα ήταν πολύ ευχαριστημένος που θα έβλεπε την Πρέβεζα να συνεχίσει να χορεύει και να τιμά τον άνθρωπο που έκανε την αγάπη του για τον χορό τρόπο και στάση ζωής.

Για τη γνωριμία του με τον Γιάννη Θάνη μίλησε και ο χοροδιδάσκαλος Ευάγγελος Γούσιας χαρακτηρίζοντας τον ως έναν άνθρωπο που αγαπούσε αμέριστη την παράδοση και αγωνίστηκε για τον άνθρωπο μέσα από την πολιτική του πορεία.

Στη συνέχεια μουσικοί της πόλης φίλοι του Γιάννη Θάνη τραγούδησαν τις μελωδίες που ο ίδιος αγάπησε πολύ, ενώ ο Χορευτικός Όμιλος Πρέβεζας και το Χορευτικό του Δήμου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς, αποτίοντας έναν ξεχωριστό φόρο τιμής στον άνθρωπο και τον χοροδιδάσκαλο Γιάννη Θάνη που έφυγε από κοντά μας τον Σεπτέμβριο του 2023.

Προηγούμενο Άρθρο

Απαντήσεις του Περιφερειάρχη Ηπείρου για διόδια- οδικούς άξονες – Τμήμα Λογιστικής

Επόμενο Άρθρο

Με επιτυχία η παρουσίαση του βιβλίου “Δρολάπι” του Βαγγέλη Αυδίκου (video-pics)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...