Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 17:53

Όλα έτοιμα στον Δήμο Πρέβεζας για την επανέναρξη των μαθημάτων στα Λύκεια από την Δευτέρα 12 Απριλίου

Eπιστροφή των μαθητών των Λυκείων στα θρανία την Δευτέρα και τα σχολικά κτίρια του Δήμου Πρέβεζας είναι έτοιμα να υποδεχτούν με ασφάλεια παιδιά και εκπαιδευτικούς.

Η αρμόδια αντιδήμαρχος και πρόεδρος της  Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Δήμου Πρέβεζας κα Αθηνά Κωνσταντάκη ενημέρωσε τους διευθυντές των σχολείων ότι το προσωπικό καθαρισμού αύριο Παρασκευή θα επιστρέψει στις θέσεις του  προκειμένου να προετοιμάσει τους (ήδη καθαρούς) χώρους για το άνοιγμα της Δευτέρας.

Επίσης στους λογαριασμούς του κάθε σχολείου βρίσκεται από την περασμένη εβδομάδα η πρώτη κατανομή χρημάτων για την αντιμετώπιση των άμεσων λειτουργικών αναγκών κι ό,τι άλλο κριθεί αναγκαίο  από τους διευθυντές.

Η επικοινωνία του Δήμου με τα σχολεία θα είναι καθημερινή, έτσι ώστε να παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια απαιτηθεί με στόχο την ασφαλή επιστροφή στην κανονικότητα των δια ζώσης μαθημάτων.

Όλο αυτό το διάστημα εξάλλου ο Δήμος με τακτικές απολυμάνσεις κτιρίων, διανομή ατομικών μέσων προστασίας (μάσκες, αντισηπτικά κλπ) στο προσωπικό του αλλά και την πρωτοβουλία διενέργειας συχνών δωρεάν rapid test  έχει συμβάλλει στην επιτυχημένη έως τώρα  προσπάθεια που καταβάλλει σύσσωμη η τοπική κοινωνία, για τον  περιορισμό της διάδοσης του covid 19 στην  Πρέβεζα.

Δεν εφησυχάζουμε ούτε ένα λεπτό, τηρούμε τα μέτρα υγιεινής, προστατεύουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας.

Προηγούμενο Άρθρο

Δωρεάν rapid test θα διενεργηθούν αύριο Παρασκευή από την Κινητή Μονάδα του ΕΟΔΥ στην είσοδο της Λαϊκής Αγοράς

Επόμενο Άρθρο

Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Ν.Πρέβεζας: Τηλεδιάσκεψη με τη Σχολική Επιτροπή Π.Ε του Δ. Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...