Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024, 9:40

Ωράριο λειτουργίας σούπερ μάρκετ: Ποια είναι ανοιχτά, τι ώρα κλείνουν σήμερα

Ακόμη και σήμερα Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 τα καταστήματα τροφίμων (σούπερ μάρκετ, μίνι μάρκετ, φούρνοι, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, ιχθυοπωλεία) έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν προαιρετικά έως τις 20:30.

Σημειώνεται πως για την πρώτη Κυριακή του έτους έχουν ανακοινώσει πως θα παραμείνουν κλειστά τα καταστήματα των αλυσίδων σούπερ μάρκετ Σκλαβενίτης, ενώ στην αλυσίδα Μασούτης θα λειτουργήσουν επιλεγμένα καταστήματα με ωράριο 10:00-16:00. Από την άλλη, τα ΑΒ Βασιλόπουλος έχουν ανακοινώσει ότι θα λειτουργήσουν με ωράριο 09:00-17:00.

Σε κάθε περίπτωση, για να μη βρεθείτε προ εκπλήξεως, καλό είναι να ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικώς, είτε μέσω των ιστοσελίδων των καταστημάτων, ακόμη και μέσω των σελίδων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για το ωράριο λετουργίας κάθε καταστήματος.

Τα καταστήματα τροφίμων απαγορεύεται να πωλούν, με εξαίρεση το τηλεφωνικό και ηλεκτρονικό εμπόριο μεταξύ άλλων ηλεκτρονικούς υπολογιστές, τηλεπικοινωνιακό εξοπλισμό, κουβέρτες, ενδύματα, υποδήματα, παπλώματα, χαλιά, ηλεκτρικές οικιακές συσκευές, έπιπλα, φωτιστικά, βιβλία και παιγνίδια εξαιρουμένων των εορταστικών ειδών καθώς και λιανικού εμπορίου εορταστικών, αποκριάτικων και άλλων ψυχαγωγικών ειδών.

Πάντως, οι καταναλωτές που επιθυμούν να κάνουν τα ψώνια τους την πρώτη Κυριακή του 2021 θα πρέπει να στείλουν γραπτό μήνυμα με τον κωδικό 2 στο 13033 ή να συμπληρώσουν το ανάλογο έντυπο μετακίνησης (forma.gov.gr: Εκτύπωση βεβαίωσης μετακίνησης).

Προηγούμενο Άρθρο

Τι θα γίνει με τις εκκρεμείς παραγγελίες click away

Επόμενο Άρθρο

Οι νέοι Αντιπεριφερειάρχες, τέσσερις χωρικοί και οκτώ θεματικοί – Μιχάλης Σπυρέλης στην Π.Ε Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...