Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 21:11

”Χρυσό” τρίποντο του Θεσπρωτικού στην Αγιά

Στο 89ο λεπτό ο Ζήκας πέτυχε το 3-2 για τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, δίνοντας στην ομάδα του το ”χρυσό” τρίποντο της νίκης, απέναντι στον Αετό Αγιάς.

Ο Κεραυνός Θεσπρωτικού ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 19ο λεπτό με σκόρερ τον Κώστα Δημουλιά, με το 0-1 να είναι το σκορ του ημιχρόνου.Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι κατάφεραν και ισοφάρισαν με τον Ντόκο στο 67ο λεπτό, ενώ δύο λεπτά αργότερα η Αγιά πήρε προβάδισμα με τον Φίλιο, όταν με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Θεσπρωτικού κάνοντας το 2-1.

Στο 74ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Νικολαϊδη, ενώ στο 89ο λεπτό ο Ζήκας χάρισε τους τρεις υπέρπολύτιμους βαθμούς της νίκης, κάνοντας το τελικό 2-3.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί: Κέφης – Παππάς

Αετός Αγιάς (Σάκης Τζίμας): Παπαγεωργίου, Μήτος-Κώτσης, Γκόγκος, Φίλιος, Τζίμας Ι. (71΄ Ασπρούδης), Πάντος, Λάμπρου, Παππάς, Βέκιος, Ζήσης (46΄ Τζίμας Θ.), Ντόκος.

Κεραυνός Θεσπρωτικού (Αντώνης Κολιός): Παναγιωτίδης, Χουλιάρας, Μπόμπορης, Ντάφλος, Βάσσιος (56΄ Αθανασόπουλος), Ζήκας, Παφίλας, Μαργαρίτης, Τσιότσιος, Σιώρος (22΄ λ.τρ. Νικολαΐδης), Δημουλιάς (75΄ Παπανίκου).

Φωτογραφίες: sportime24.gr


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

 Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

Προηγούμενο Άρθρο

Πέρασε εύκολα από τον Μύτικα ο Πανλευκάδιος

Επόμενο Άρθρο

Νικηφόρα και από την Σταυρούπολη πέρασε ο Φιλαθλητικός

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...