Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 9:16

Χρυσά μετάλλια για τα κορίτσια του Γ.Σ Κλεοπάτρα και πρώτες θέσεις

Επέστρεψαν από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα οι δύο ομάδες με τις οποίες συμμετείχε στο 6ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ομαδικής Αισθητικής Γυμναστικής ο Γυμναστικός Σύλλογος Κλεοπάτρα Πρέβεζας με δύο πρώτες θέσεις στις κατηγορίες 16+ και 14-16.

Η σκληρή προσπάθεια των κοριτσιών του Συλλόγου Κλεοπάτρα της αντάμειψε με τον καλύτερο τρόπο και το χειροκρότημα όσων βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο Αλκαζάρ Λάρισας, που πραγματοποιήθηκε το Πρωτάθλημα στις 2 και 3 Οκτωβρίου.

Στην κατηγορία 16+ συμμετείχαν οι αθλήτριες: Πριφτη Βασιλική/Σοφιανού Σταματια/Μπαλλα Ευαγγελια/Τσαουση Ελι και στην κατηγορία 14 -16 Μπαλλα Ελενα-Ράπτη Μαρινα/Τζιμα Ελφι/Σπυρίδωνος Συλλα/Τρουμπουκη Νικη ετών.

”Με συνεχή παρουσία στο άθλημα και μετά από την μεγάλη περίοδο παύσης των αγώνων ο στόχος επιτευχθεί” δήλωσε η προπονήτρια Βάσω Ζαντραβέλη, ενώ μιλώντας στο onprevezanews.gr είπε: ”Είμαι απόλυτα ικανοποιημένη από τα αποτελέσματα του αγώνα. Πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Η προσπάθειά μας συνεχίζεται μέχρι τους επόμενους αγώνες”.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Συνάντηση του Δημάρχου Πάργας με δημότες στην Τοπική Κοινότητα Βαλανιδορράχης

Επόμενο Άρθρο

Ο πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Πρεβέζης Φώτης Ζέρβας στην Καμαρίνα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...