Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 18:10

Χριστουγεννιάτικο μπαζάρ 2021 Δημοτικού Σχολείου Παντοκράτορα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ του δημοτικού σχολείου του Παντοκράτορα και αυτή την χρονιά.
Γονείς, παιδιά αλλά και πληθώρα συμπολιτών μας τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, διασκέδασαν μαζί μας, στήριξαν με αγορές το ταμείο του συλλόγου και απόλαυσαν τον πλούσιο μπουφέ με σπιτικές δημιουργίες από τους γονείς.

Για μια ακόμη χρονιά ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων απέδειξε ότι όταν υπάρχει κοινός σκοπός και ενότητα, τότε ούτε οι καιρικές συνθήκες δεν μπαίνουν εμπόδιο στον τελικό στόχο, ο οποίος είναι πάντα η διασκέδαση των παιδιών.

 

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος της πόλης κ. Νίκος Γεωργάκος ο οποίος μίλησε με γονείς και άκουσε για κάποια από τα προβλήματα του σχολείου μας.

Τα παιδιά έφυγαν γεμάτα χαρούμενες στιγμές και ανάμεσα τους υπήρξαν κι οι 2 νικητές της κλήρωσης για τα 2 παιχνίδια Playmobil.

 

Ο σύλλογος ευχαριστεί όλους τους παρευρισκόμενους που τίμησαν την εκδήλωση, που στήριξαν τον σύλλογο κατά όποιον τρόπο μπορούσαν, που βοήθησαν να διοργανωθεί όλη η μέρα με επιτυχία αλλά και όσους με την λήξη της εορτής έμειναν εκεί και βοήθησαν να καθαριστεί ο χώρος όπως έπρεπε.
Θερμές ευχαριστίες στους χορηγούς μας:
  • Φυτώρια Αλέξη – Αγ. Νικόλαος Λευκάδας
  • Φυτώρια Κροκίδη – Ε.Ο. Πρέβεζας-Ηγουμενίτσας
  • Φούρνος Donald
  • Δέσποινα Παπαγεωργίου & Στέφανος Νεσσερης – ABC φροντιστήρια ξένων γλωσσών
  • Βιβλιοπωλείο Χάρτινο
Καλές γιορτές με υγεία, καλή χρονιά σε όλους!
Εκ μέρους του ΔΣ
Η πρόεδρος
Έφη Μαντούση 
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΙΝΑΛ: Πρώτος στην Π.Ε Πρέβεζας ο Νίκος Ανδρουλάκης και νέος πρόεδρος του κόμματος

Επόμενο Άρθρο

Το Φως της γιορτής του π. Δημητρίου Μπόκου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...