Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 15:12

Χριστίνα Κριτσιμά: Κατέθεσε υποψηφιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένει τις εξελίξεις (video)

Η δικηγόρος Χριστίνα Κριτσιμά από τις αίθουσες των δικαστηρίων για 40 περίπου χρόνια, ευελπιστεί να βρεθεί στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ στον οποίο κατέθεσε υποψηφιότητα την τοποθετήσει επικεφαλή ψηφοδελτίου στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Πρόκειται για μία από τις δυναμικές γυναικείες παρουσίες που διαθέτει ο δήμος Πρέβεζας με έντονο το χαρακτηριστικό της ενεργού πολίτη, αφού πολλές φορές με άρθρα της και τοποθετήσεις έχει θίξει πολλά και σημαντικά ζητήματα της Πρέβεζας.

Η Χριστίνα Κριτσιμά αναμένει όλες τις εξελίξεις οι οποίες θα γίνουν μετά την συνεδρίαση των κομματικών οργάνων του ΣΥΡΙΖΑ και εφόσον την ”εμπιστευτούν” για να ηγηθεί ενός ενωτικού ψηφοδελτίου, μέσα στο οποίο θα υπάρχουν υποψηφιότητες από όλους τους κομματικούς χώρους.

‘’Δεν κοιτάμε τις κομματικές ταυτότητες, αλλά την διάθεση για προσφορά στον τόπο μας. Την προσφορά στην καθημερινότητα και τα μεγάλα ζητήματα’’ είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της που παραχώρησε στον Γιάννη Βασιλειάδη και στην εκπομπή του Ράδιο Πρέβεζα 93 ‘’ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ’’ το απόγευμα της Τετάρτης.

Η δικηγόρος Χριστίνα Κριτσιμά είναι αποφασισμένη εφόσον λάβει την στήριξη για να τεθεί επικεφαλής του ψηφοδελτίου που θα διεκδικήσει τον δήμο Πρέβεζας να δώσει μεγάλο ρόλο και βαρύτητα στις γυναικείες παρουσίες, καθώς όπως είπε οι γυναίκες θα πρέπει να βγούνε μπροστά στην πρώτη γραμμή και να διεκδικήσουν πράγματα.

Στην ραδιοφωνική της παρουσία μίλησε για την καθημερινότητα, τα οδικά δίκτυα, τις μετακινήσεις, το Πανεπιστημιακό Τμήμα, το Νοσοκομείο, τις συνοικίες της Πρέβεζας, οι οποίες θα έχουν ενεργό ρόλο, αλλά και τις τυχόν ”πολιτικές” συνεργασίες που ενδεχομένως να προκύψουν.

 Παρακολουθήστε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Προηγούμενο Άρθρο

Στην Αλεξανδρούπολη ταξιδεύει ο Φιλαθλητικός  – Αντιμετωπίζει την τοπική Νίκη

Επόμενο Άρθρο

Παρατείνεται η θητεία του Δημήτρη Σκανδάλη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...