Τρίτη, 21 Μαΐου 2024, 17:35

Χρήστος Μ. Λιώλης, υποψήφιος πρόεδρος Τ.Κ. Κοτσανόπουλου: Δεσμεύομαι να είμαι παρών 24 ώρες το 24ωρο για όλους τους κατοίκους χωρίς καμία διάκριση

”Eίμαι 28 χρονών και ζω μόνιμα στο χωριό μου, ενώ είμαι κτηνοτρόφος. Ο στόχος μου είναι να δώσουμε ζωή στο χωριό και όχι να το ερημώσουμε όλο αυτό θα γίνει με τα έργα που θα δώσουμε”

Στις δημοτικές εκλογές που έρχονται κρίνονται πολλά για το δήμο της Πρέβεζας συνολικά και βεβαίως για τις μικρές κοινότητες.

Πολλά θα κριθούν και για το δημοτικό διαμέρισμα Κοτσανοπούλου, το χωριό μας.

Για ένα χωριό, με ιστορία, που καλείται σήμερα να διαχειριστεί με μια δύσκολη καθημερινότητα, και να δημιουργήσει νέες συνθήκες για το αύριο.

Με αυτή τη λογική , αποφάσισα και εγώ να θέσω υποψηφιότητα για πρόεδρος της κοινότητας με τον συνδυασμό “Δήμος της Καρδιάς μας” με επικεφαλής τον κ. Νίκο Γεωργάκο.

Σκοπός μου , επειδή μένω και δραστηριοποιούμε στο χωριό, είναι η βελτίωση της καθημερινότητας για το σύνολο των κατοίκων.

Εδώ, η καμένη λάμπα, οι κλειστοί αγροτικοί δρόμοι, το νερό, δεν είναι απλές λεπτομέρειες .

Είναι αυτά που κάνουν τη ζωή δύσκολη στους ηλικιωμένους κατοίκους.

Ενώ, η άνεση του κάθε κατοίκου να έχει επικοινωνία ,όλο το 24ωρο, με τον πρόεδρο για κάθε πρόβλημα δεν είναι δημόσιες σχέσεις. Είναι σχέσεις ζωής.

Εγώ, σαν νέος άνθρωπος, δεσμεύομαι να είμαι παρών 24 ώρες το 24ωρο για όλους τους κατοίκους χωρίς καμία διάκριση.

Όλοι γνωριζόμαστε. Η έκκληση που μπορώ να κάνω εγώ , στο βαθμό που μου επιτρέπεται, είναι οι ψηφοφόροι να λάβουν την τελική απόφαση βάσει της ταυτότητας και του αποτυπώματος που έχει αφήσει ,ανεξάρτητα από την ηλικία του, ο κάθε υποψήφιος στην τοπική κοινωνία.

Χρήστος. Μ. Λιώλης, υποψήφιος πρόεδρος της Τ.Κ. Κοτσανόπουλου με τον “Δήμο της Καρδιάς μας”.

Προηγούμενο Άρθρο

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Τάσος Δράκος μίλησε στο ART TV (video)

Επόμενο Άρθρο

Ημερίδα με θέμα: “Υγιείς σχέσεις μέσα στην οικογένεια” από το ΤΕΒΑ αύριο Πέμπτη 31 Αυγούστου

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...