Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024, 21:26

Φώτης Ζέρβας: ”Όλοι πρέπει να βάλουμε πλάτη για τον δήμο μας” – βίντεο

Σε μία συνέντευξη που δεν τον έχουμε συνηθίσει παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας στην εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και τον Γιάννη Βασιλειάδη και το Ράδιο Πρέβεζα 93.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ φανερά ενοχλημένος από τα όσα έχουν δει το τελευταίο διάστημα το φως της δημοσιότητας στα social media και είχαν ως στόχο να πλήξουν τον ίδιο προσωπικά, αντέδρασε λέγοντας: ” όποιος έχει κάτι να πεις για εμένα ας βγει δημόσια να το πει, μην κρύβεται πίσω από τα ψέματα”.

Ο Φώτης Ζέρβας μίλησε για το τεράστιο πρόβλημα που προέκυψε από την κατολίσθηση στην Κοινότητα Νικόπολης και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν στην ροή νερού προς την πόλη της Πρέβεζας.

Αναφέρθηκε ακόμα σε νέα έργα που έρχονται το αμέσως επόμενο διάστημα, ενώ μίλησε για μειώσεις στα τιμολόγια της επιχείρησης σε ΑμΕΑ, πολύτεκνους και τρίτεκνους.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας μίλησε ακόμα και για τα όσα ακούστηκαν για τις τελευταίες προσλήψεις που έγιναν στην επιχείρηση, λέγοντας ότι η πίεση του χρόνου δεν μας έδωσε περιθώριο να κάνουμε κάτι άλλο: ” και εγώ δεν συμφώνησα με την όλη διαδικασία, ή α μέναμε χωρίς προσωπικό ή θα τα κάναμε με γρήγορες ενέργειες”.

Παρακολουθήστε το βίντεο:

Προηγούμενο Άρθρο

Θανάσης Ανωγιάτης: ”Όλοι μαζί διεκδικούμε την ανάπτυξη για την πόλη μας” – Βίντεο

Επόμενο Άρθρο

Lockdown: Η «αποκωδικοποίηση» του μηνύματος Μητσοτάκη – Άνοιγμα μετά την Καθαρά Δευτέρα με φόντο την εστίαση

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...