Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 15:49

Φώτης Ζέρβας (Πρ. ΔΕΥΑ Πρέβεζας): ”Υπάρχει άψογη συνεργασία με τους υπαλλήλους και τον Δήμο”

Καλεσμένος στο Ράδιο Πρέβεζα 93 και την εκπομπή του Γιάννη Βασιλειάδη ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ήταν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας.

Ο κ. Ζέρβας μίλησε για το συνολικό έργο που έχει γίνει από την αρχή της θητείας του στην θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΠ, τονίζοντας για ακόμη μία φορά την σημαντική συμβολή όλων των εργαζομένων.

”Δεν θα σταματήσω να λέω ευχαριστώ στους εργαζόμενους που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό κάθε φορά που καλούνται να εργασθούν ακόμη και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και δεν με ενδιαφέρει αν με κατηγορούν για αυτό” είπε ο Φώτης Ζέρβας.

Επίσης αναφέρθηκε στην σωστή προετοιμασία της επιχείρησης και τις εργασίες καθαρισμού που έγιναν σε αγωγούς και φρεάτια με αποτέλεσμα να μην υπήρχαν προβλήματα με τις έντονες καιρικές συνθήκες,

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ μίλησε για μια σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη, όπως τους νέους αγωγούς στο δίκτυο της Πρέβεζας, την σύνδεση με της Δ.Ε Ζαλόγγου και Λούρου, καθώς και για την συνεργασία με τον Δήμαρχο Νίκο Γεωργάκο.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πολύκαρπος Χαλκίδης (Πρ. Ν.Ε Ξενοδόχων): ”Είμαστε αισιόδοξοι για την καλοκαιρινή περίοδο”

Επόμενο Άρθρο

“Ανάπτυξη Τώρα”: Έχει έρθει η ώρα ο Δήμος Πρέβεζας να αναπτύξει συγκεκριμένες πολιτικές για την αγροτική και κτηνοτροφική οικονομία του τόπου μας”

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...