Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024, 20:12

Φώτης Ζέρβας: ‘’Οι σχέσεις μας με τον Δήμαρχο είναι άριστες…’’ – Συνέντευξη στο Ράδιο Πρέβεζα 93

Συνέντευξη στην ραδιοφωνική εκπομπή ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ με τον Γιάννη Βασιλειάδη στο Ράδιο Πρέβεζα 93, παραχώρησε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας το απόγευμα της Τετάρτης.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας μίλησε για το έργο αλλαγής σωλήνων ύδρευσης σε περιοχές της Πρέβεζας και τα οφέλη του αμέσως μετά την ολοκλήρωσή του.

Αναφέρθηκε στο προσωπικό και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλει καθημερινά στην μάχη για τις πολλές βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΥΑΠ στον Δήμο Πρέβεζας.

Επίσης μίλησε για τις επαφές που είχε στην Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, με τα χρήματα που πήρε προκειμένου να γίνει σε πρώτη φάση η αλλαγή του στόλου της επιχείρησης, ο οποίος είναι γερασμένος, λέγοντας ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επέκταση του δικτύου της ΔΕΥΑΠ από 01/01/2021 και την ενσωμάτωση σε αυτό των δύο πρώην Δήμων Λούρου και Ζαλόγγου.

Τέλος ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας Φώτης Ζέρβας μίλησε και για τις σχέσεις του με τον Δήμαρχο Πρέβεζας Νίκο Γεωργάκο, χαρακτηρίζοντάς τες άριστες.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

 

Προηγούμενο Άρθρο

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ για 9.200 θέσεις εργασίας

Επόμενο Άρθρο

Λιμεναρχείο Πρέβεζας – Αναγγελία Θυελλωδών Ανέμων

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...