Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 22:18

Φωτογραφία της Πάργας από τον Χρήστο Ντίτορα έγινε viral με χιλιάδες Likes, εντελώς δωρεάν

Μια φωτογραφία του ειδικού συμβούλου σε θέματα τουρισμού του Δήμου Πάργας, Χρήστου Ντίτορα, έγινε viral με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις σε ολόκληρο τον κόσμο και μάλιστα χωρίς ο Δήμος να χρειαστεί να πληρώσει ούτε ένα ευρώ.

Η πολύ καλή και εξαιρετική δουλειά που πραγματοποιεί ο Χρήστος Ντίτορας από τον Μάρτιο του 2021 και μάλιστα αμισθί, στα social media έχουν αποφέρει καρπούς για την Δημοτική Αρχή του Νίκου Ζαχαριά, ο οποίος με την επιλογή στο πρόσωπο του Χρήστου Ντίτορα, έπιασε σίγουρα ”13αρι”.

Έτσι ο δήμος χωρίς να δαπανά υπέρογκα ποσά σε διαφημιστικές εταιρείες μπορεί και προβάλει παγκοσμίως τις ομορφιές της Πάργας, με χιλιάδες αποδέκτες.

Ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα τουρισμού διαχειρίζεται τα social media ως ”όπλα” για την προβολή της Πάργας, ενώ ο ίδιος με ένα τεράστιο βιογραφικό, έχοντας εργασθεί σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, μέχρι στιγμής έχει βγάλει ασπροπρόσωπο τον δήμαρχο Πάργας.

Η σελίδα Parga Greece έχει καταφέρει μέχρι σήμερα να έχει περισσότερους από 25.000 ακόλουθους και 500.000 προβολές περιεχομένου μόνο το 2022 μέχρι σήμερα.

Έτσι κάθε φωτογραφία συγκεντρώνει χιλιάδες μοναδικές προβολές που ξεπερνούν ακόμη και τις 130.000 και μάλιστα χωρίς χρήματα.

Χωρίς ούτε ένα Ευρώ δημοσίου χρήματος, δημιουργήθηκε διαφήμιση για την οποία οι περισσότεροι Δήμοι δίνουν ένα μεγάλο ποσό, χωρίς να επιτυγχάνουν ούτε στο ελάχιστο τέτοια αποτελέσματα τα οποία έχουν επιτευχθεί στην Πάργα με τις ενέργειες, ανεβάζοντας την φήμη της Πάργας, ως ένας καινοτόμος τουριστικός προορισμός.

Όπως δηλώνει ο Χρήστος Ντίτορας στο onprevezanews.gr που επικοινώνησε μαζί του: ”Προκειμένου να επιτευχθούν αυτά τα αποτελέσματα εφαρμόζω συγκεκριμένες τακτικές μάρκετινγκ, οι οποίες έχουν στρατηγικό χαρακτήρα.

Μάλιστα ο ίδιος ευχαριστεί τον Δήμαρχο Πάργας για την επιλογή προς το πρόσωπό του λέγοντας: ”Θεωρώ σκόπιμο να αναφέρω ότι είναι ο πρώτος θεσμικός παράγοντας στα 12 χρόνια που τρέχω την πρωτοβουλία για την προβολή της Πάργας η οποία με βάση εκτιμήσεις έχει περισσότερες από 15 εκ. προβολές σε όλον τον κόσμο, ο οποίος αναγνώρισε αυτό το έργο μου”.

Παράλληλα ο Χρήστος Ντίτορας έχει ξεκινήσει να δημιουργεί παρόμοιες σελίδες και σε άλλα social media όπως το instagram με τεράστια απήχηση επίσης.


Ακολουθήστε το onprevezanews.grστο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


Προηγούμενο Άρθρο

Αναβαθμίζεται η αίθουσα «Κ. Σαγανάς» στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας

Επόμενο Άρθρο

Εκδήλωση για την επέτειο από την Μικρασιατική καταστροφή από την Ι.Μ. Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...