Τρίτη, 30 Απριλίου 2024, 14:13

Φωτιά στην ΒΙ.ΠΕ – Υπεράνθρωπες προσπάθειες για την κατάσβεσή της (φωτογραφίες-βίντεο-live)

Ήταν λίγο πριν της 7 το απόγευμα της Τρίτης, όταν το τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ. Πρέβεζας δέχθηκε κλήση για φωτιά στην ΒΙ.ΠΕ Πρέβεζας, δίπλα ακριβώς από τον καταυλισμό των ΡΟΜΑ.

Αμέσως 6 οχήματα με 12 άντρες, ένα πεζοπόρο τμήμα, η ΛΕΚ Πρέβεζας με υδροφόρο όχημα και 4 άντρες, 3 περιπολικά με 6 άντρες και 3 μηχανές της ομάδας ΔΙΑΣ με 6 άντρες, έλαβαν μέρος στην κατάσβεση της φωτιάς, ενώ οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή.Το σημείο ήταν δύσβατο με τους άντρες της Πυροσβεστικής να κάνουν περιμετρικά μία ζώνη πυρόσβεσης, προκειμένου να περιορίσουν την φωτιά σε ένα σημείο.

Τελικά και έπειτα από υπεράνθρωπές προσπάθειες η φωτιά τέθηκε υπό έλεγχο, αφού πρόλαβε και έκαψε περίπου 7 στρεμμάτων, μία αποθήκη, δεντρά και χορτολιβαδική έκταση.Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκαν ο διοικητής της Π.Υ. Π.Ε Πρέβεζας κ. Μικρούλης, ο διοικητής της Π.Υ. Πρέβεζας κ. Γκούμας για να κατευθύνουν τις ενέργειες των πυροσβεστών.

Επίσης στο σημείο βρέθηκαν και συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ, προκειμένου να κόψουν την παροχή ρεύματος, αφού στην περιοχή υπάρχουν πολλοί πυλώνες ρεύματος. Τέλος υδροφόρες από εργοστάσια συνέδραμαν με νερό τα πυροσβεστικά οχήματα, ενώ στο σημείο θα παραμείνουν καθ΄όλη την διάρκεια της νύχτας οχήματα και άντρες της πυροσβεστικής για τυχόν αναζωπυρώσεις.

Δείτε το βίντεο:

Live (1)

Live (2)

Live (3)

Live (4)

 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Πρόσληψη προσωπικού με ΣΟΧ σε υπηρεσίες καθαρισμού σχολικών μονάδων

Επόμενο Άρθρο

«Σύγχρονες τεχνικές πιστοποίησης της αυθεντικότητας των τοπικών ελαιολάδων και ορθές καλλιεργητικές και μεταποιητικές πρακτικές»

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...