Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:14

Φωτιά σε ταράτσα πολυκατοικίας στην οδό Πολυτεχνείου στην Πρέβεζα (βίντεο-φωτογραφίες)

Ήταν λίγο πριν της 3.30 το μεσημέρι της Κυριακής όταν σήμανε συναγερμός στο τηλεφωνικό κέντρο της Π.Υ Πρέβεζας για φωτιά σε πολυκατοικία στην συμβολή των οδών Πολυτεχνείου με Λ. Ειρήνης.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως 3 οχήματα με 6 άντρες, οι οποίοι με ειδικές μπουκάλες οξυγόνου, ρίχτηκαν στην μάχη της κατάσβεσης, ενώ αστυνομικοί του τμήματος Τροχαίας είχα κλείσει τον δρόμο και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη, αφού ήταν ορατή ακόμη και από το λιμάνι της Πρέβεζας, ενώ λόγω των εύφλεκτων υλικών που έκαιγε η μυρωδιά ήταν έντονη.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από λάθος του ιδιοκτήτη, ενός μικρού δωματίου στην ταράτσα της πολυκατοικίας στην οδό Πολυτεχνείου 30, ο οποίος πραγματοποιούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης.Από υπερθέρμανση των καλωδίων προκλήθηκε βραχυκύκλωμα και η φωτιά δεν άργησε να ξεσπάσει, με τον ίδιο να μην μπορεί να την περιορίσει.

Σύμφωνα με αποκλειστικές δηλώσεις του διοικητή της Π.Υ. Γιώργου Γκούμα στην κάμερα του onprevezanews.gr, το δωμάτιο κάηκε ολοσχερώς μαζί και ολόκληρος ο εξοπλισμός, χωρίς ωστόσο να υπάρξουν τραυματισμοί τόσο του ιδιοκτήτη ή ενοίκων της πολυκατοικίας.

Στην κατάσβεση της φωτιάς βοήθησαν και αρκετοί εθελοντές που βρέθηκαν στο σημείο, καθώς επίσης και αρκετοί πυροσβέστες εκτός υπηρεσίας που έσπευσαν να βοηθήσουν τους συναδέλφους τους.

Στο σημείο παραμένει ένα όχημα της πυροσβεστικής σε περίπτωση αναζωπύρωσης.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς πραγματοποιεί το ανακριτικό τμήμα της Π.Υ Πρέβεζας.


Ακολουθήστε το onprevezanews.gr στο Facebook και στο Instagram

Διαβάστε πρώτοι τις ειδήσεις στο Google News


 

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ερώτημα της Ανυπότακτης για το ΕΠΑΛ και την κατάσταση των σχολικών κτιρίων

Επόμενο Άρθρο

Η απόφαση με τα νέα μέτρα που ισχύουν από Δευτέρα 31.1.2022

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...