Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 18:51

Φωτιά Βρυσούλα: Δραματική η κατάσταση – Πύρινη λαίλαπα μέσα στο χωριό

Δύο αεροπλάνα και ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο συνδράμουν τις ισχυρές επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις που βρίσκονται στο χωριό Βρυσούλα Πρέβεζας.

Περισσότερα από 12 οχήματα με 20 άντρες, 3 υδροφόρες του, Δήμου Πρέβεζας και κάλεσμα για βοήθεια από γειτονικούς δήμους και περιοχές με την κατάσταση αυτή την στιγμή να είναι εκρηκτική.

Μέχρι στιγμής σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του onprevezanews.gr έχει παραδοθεί στις φλόγες ένα σπίτι (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), ενώ κινδυνεύουν δεκάδες άλλες με όλο το βάρος των πυροσβεστικών δυνάμεων να είναι πρώτα η προστασία των πολιτών και μετά των περιουσιών.

Τον συντονισμό των δυνάμεων έχει ο διοικητής Π.Υ Πρέβεζας Θανάσης Μικρούλης, ενώ στο σημείο βρίσκονται ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας Π.Ε Πρέβεζας Νίκος Παππάς και ο υπεύθυνος του Δήμου Πρέβεζας αντιδήμαρχος Γιάννης Δαρδαμάνης.

Αστυνομικοί συνεχίζουν να βγάζουν από τα σπίτια τους τους ηλικιωμένους οι οποίοι είναι ανήμποροι να μετακινηθούν και τους οδηγούν σε ασφαλές μέρος.

Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βρυσούλας Χρήστος Κολιοφώτης βρίσκεται κοντά στους ηλικιωμένους του χωριού ενώ βοηθάει και εκείνος με σκαπτικά μηχανήματα.

Περισσότερα σε λίγο….

Προηγούμενο Άρθρο

Φωτιά Βρυσούλα: Ένα από τα σπίτια που παραδόθηκαν στις φλόγες (βίντεο)

Επόμενο Άρθρο

Φωτιά Βρυσούλα: Από αέρος 2 PZL και ένα ελικόπτερο στην μάχη της κατάσβεσης (βίντεο)

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...