Σάββατο, 20 Απριλίου 2024, 15:40

Φωτεινός σηματοδότης κόπηκε στα δύο στην έξοδο της υποθάλλασιας (video)

Οι δυνατοί άνεμοι που έπνεαν το βράδυ της Πέμπτης στην Πρέβεζα, εκτός από τις πτώσεις δέντρων στάθηκαν ικανοί να κόψουν στην κυριολεξία στα δύο έναν από τους φωτεινούς σηματοδότες στην έξοδο της υποθαλάσσιας σήραγγας στο ύψος του Παντοκράτορα.

Άμεσα συνεργεία της υποθαλάσσιας σήραγγας τοποθέτησαν κόκκινη προειδοποιητική κορδέλα, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του onprevezanews.gr θα προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση του φωτεινού σηματοδότη.

Επί της οδού Επτανήσου δημιουργήθηκε καθίζηση του εδάφους με αποτέλεσμα να ανοίξει τρύπα με βάθος που ξεπερνά το ένα μέτρο, ωστόσο και εκεί άμεσα συνεργείο της ΔΕΥΑ Πρέβεζας τοποθέτησε προειδοποιητικά κολωνάκια, προς ενημέρωση των διερχόμενων οχημάτων.

Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο

Λίγο πριν το εκκλησάκι της Βλαχέρνας στο Αλωνάκι Πρέβεζας ένας τεράστιος κορμός δέντρου έπεσε πάνω σε σταθμευμένο αυτοκίνητο προκαλώντας υλικές ζημιές.

‘Εκλεισε ο παραλιακός δρόμος της Κυανής Ακτής

Η πτώση δέντρων και πολλών κλαριών στον παραλιακό δρόμο της Κυανής Ακτής, ανάγκασε την αστυνομία να απαγορέψει την κυκλοφορία των οχημάτων, τοποθετώντας απαγορευτικές κόκκινες κορδέλες.

Ανεμοστρόβιλος στην Κυψέλη Καναλακίου

Ανεμοστρόβιλος ”χτύπησε” το χωριό Κυψέλη Καναλακίου και ξήλωσε στην κυριολεξία σκεπές από στάβλους, ενώ μία κολώνα της ΔΕΗ κόπηκε στα δύο με αποτέλεσμα για ώρες πολλές οι γύρω περιοχές να μείνουν χωρίς ρεύμα.

Χωρίς νερό χωριά της Δ.Ε Λούρου

Χωρίς νερό και ρεύμα έμειναν για αρκετές ώρες πολλές Κοινότητες της Δ.Ε Λούρου με συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και του Δήμου να δίνουν μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών.

 

Προηγούμενο Άρθρο

Ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν τα παράλια του νομού – Σημειώθηκαν πτώσεις δέντρων και διακοπές ρεύματος (video)

Επόμενο Άρθρο

Με το FastPass πας παντού, τώρα και με εκπτώσεις έως 50%!

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...