Τρίτη, 23 Απριλίου 2024, 19:03

Φτάνει πια με την εμμονή της Τράπεζας θεμάτων! Σταματήστε να παίζετε με την αγωνία των παιδιών μας!

Η αγανάκτησή μας πια ξεπερνάει τα όρια. Για δεύτερη μέρα τα παιδιά μας είναι σε «αναμονή» στα θρανία τους, περιμένοντας να φτιαχτεί το σύστημα που και πάλι «έπεσε»!

Είναι τέτοια η εμμονή του Υπουργείου Παιδείας στην εφαρμογή της Τράπεζας Θεμάτων, που προτιμά να παίζει με την αγωνία χιλιάδων μαθητών, παρά να δώσει λύση αφήνοντας τους εκπαιδευτικούς μας να δώσουν θέματα και να προχωρήσει απρόσκοπτα η διαδικασία των εξετάσεων. Άλλωστε αυτοί είναι που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τα παιδιά μας και τις δυνατότητές τους.

Το έχουμε πει και το ξαναλέμε: Καταργήστε τώρα την Τράπεζα Θεμάτων!

Ούτως ή άλλως συγκεντρώνει τη γενική κατακραυγή των μαθητικών κοινοτήτων, των γονιών και των εκπαιδευτικών. Πόσο μάλλον αυτές τις μέρες που βλέπουμε το επιτελικό σας κράτος, την ίδια στιγμή που είναι πολύ ικανό να μας παίρνει τα σπίτια μέσα σε πέντε λεπτά, να είναι εντελώς ανίκανο να διασφαλίσει όλα τα αναγκαία μέτρα για τη διενέργεια των ενδοσχολικών εξετάσεων! Να είναι εντελώς ανίκανο όταν έχει να κάνει με τις ανάγκες και την αγωνία των μαθητών!

Δε θέλουμε ούτε να φανταστούμε να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο στις πανελλαδικές εξετάσεις που ξεκινούν τις επόμενες μέρες…

Εδώ και τώρα σταματήστε να παίζετε με την ψυχολογία και την αγωνία των παιδιών μας!

Σταματήστε να παίζετε με τα νεύρα μας!

Ο Πρόεδρος

Βενετικίδης  Θεόδωρος

Η Γραμματέας

Μαυροκεφάλου Αθηνά

Προηγούμενο Άρθρο

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πρέβεζας με την “Ανάπτυξη Τώρα” ο Μιχάλης Λώλης

Επόμενο Άρθρο

Εμπορικός Σύλλογος Πρέβεζας: Κλειστά τα καταστήματα του Αγίου Πνεύματος

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...