Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024, 10:30

Φεύγουν οι Πρεβεζάνοι για να κάνουν το εμβόλιο της pfiser σε γειτονικούς νομούς

Μπορεί η Π.Ε Πρέβεζας να είναι ο τελευταία στους εμβολιασμούς στην Περιφέρεια Ηπείρου έχοντας μέχρι της 29 Μαρτίου 7.794 στο σύνολο, εκ των οποίων οι 1.734 έχουν κάνει και τις δύο δόσεις και οι 6.060 μόνο τη μία δόση, ωστόσο ο αριθμός είναι κατά πολύ μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onprevezanews.gr, δεκάδες ακόμη πρεβεζάνοι έχουν κάνει είτε την πρώτη δόση είτε ακόμη και τις δύο σε γειτονικούς νομούς, επιλέγοντας το εμβόλιο της pfiser, μετά από τα δεκάδες κρούσματα θρομβώσεων από το εμβόλιο της astrazeneca.

Αυτό το δικαίωμα τους το δίνει η ειδική πλατφόρμα του emvolio.gov.gr, αφού δηλώνοντας Τ.Κ (Ταχυδρομικό Κώδικο), γειτονικών νομών συμπληρώνοντας παράλληλα  και τα υπόλοιπα στοιχεία, μπορούν χωρίς κανένα πρόβλημα να πάνε στα προκαθορισμένα ραντεβού τους.

Μέσα από την πλατφόρμα του emvolio.gov.gr, μπορούν να δουν που γίνονται τα εμβόλια της pfiser και πιο συγκεκριμένα τέτοιες περιοχές είναι το Μαργαρίτι Θεσπρωτίας, η Βόνιτσα, η Ζίτσα Ιωαννίνων, ενώ κάποιοι που έχουν δικούς τους ανθρώπους στην Αθήνα, επιλέγουν εμβολιαστικά κέντρα της πρωτεύουσας.

Έτσι λοιπόν με το Κ.Υ Πρέβεζας να κάνει τα εμβόλια της astrazeneca, και το Νοσοκομείο Πρέβεζας της pfiser, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αποθέματα, οι πρεβεζάνοι ταξιδεύουν, εξασφαλίζοντας τα εμβόλια της pfiser σε άλλες περιοχές της χώρας.

 

Προηγούμενο Άρθρο

8 μέτρα για την στήριξη της αγοράς εργασίας τον Απρίλιο

Επόμενο Άρθρο

Με τα self test θα εμφανίζονται καθημερινά από 8.000 έως 10.000 κρούσματα

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...