Τετάρτη, 1 Μαΐου 2024, 19:39

Υπόθεση ναρκωτικών: Συλλήψεις ανθρώπων υπεράνω πάσης υποψίας

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται στην πόλη της Πρέβεζας σχετικά με την υπόθεση ναρκωτικών, η οποία έφερε στο φως σημαντικά ευρήματα και μάλιστα ανθρώπους υπεράνω πάσης υποψίας.

Η επιχείρηση της ΕΛΑΣ είχε ξεκινήσει μήνες πριν με παρακολουθήσεις κινητών τηλεφώνων και υπόπτων οι οποίοι χρησιμοποιούσαν σύμφωνα με πληροφορίες ειδικούς κωδικούς, συνθηματικά και λέξεις.

Το πράσινο φώς για την έναρξη της επιχείρησης δόθηκε σήμερα το πρώϊ με άντρες της ασφάλειας Πρέβεζας, της ομάδας ΔΙΑΣ και του αστυνομικού τμήματος να δημιουργούν έναν αστυνομικό κλοιό, ο οποίος ‘’σάρωσε’’ πολλές περιοχές της Πρέβεζας, με έρευνες τόσο σε οικίες όσο και σε καταστήματα της πόλης.

Μάλιστα πολλές συλλήψεις και προσαγωγές έγιναν μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και περιοίκων, οι οποίοι δεν πίστευαν σε αυτά που έβλεπαν.

Οι αστυνομικές έρευνες στα σπίτια και στα καταστήματα έφεραν στο φως ναρκωτικές ουσίες, κάνναβη, κοκαϊνη, αριθμό ναρκωτικών χαπιών, καθώς επίσης και ένα όπλο, όπου ο κάτοχός του δεν είχε άδεια.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και άτομα υπεράνω πάσης υποψίας, όπου σίγουρα εξέπληξαν ακόμη και τους ίδιους τους αστυνομικούς που έκαναν τις συλλήψεις.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες του onprevezanews.gr, οι διωκτικές αρχές είχαν γίνει η ‘’σκιά’’ πολλών ατόμων οι οποίοι εμπλέκονται στην υπόθεση και γνώριζαν όλες τους τις κινήσεις και επαφές που είχαν.

Στην διάθεση των αστυνομικών αρχών υπάρχουν οι τηλεφωνικές συνομιλίες μεταξύ των εμπλεκομένων, οι οποίες σίγουρα θα ρίξουν φως στην υπόθεση που συγκλόνισε την κοινωνία της Πρέβεζας.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες και μία γυναίκα, ενώ όλοι μαζί θα οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα, προκειμένου να τους απαγγελθούν οι κατηγορίες.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερα σημαντική επιχείρηση των διωκτικών αρχών Πρέβεζας, που πραγματοποιήθηκε κάτω από άκρα μυστικότητα.

Φωτογραφία αρχείου

Προηγούμενο Άρθρο

Εκπληκτικά πλάνα με drone με την πτήση του Λάζαρου Τσάτσου στο νομό

Επόμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ: Αγνοείται άντρας στο δάσος ΛΕΚΑΤΣΑ

Μπορεί να σας ενδιαφέρει...